2023. június 29.

A Beats Studio Pro szinte minden részlete kiszivárgott

Hetekkel azután, hogy a 9to5Mac felfedett néhány részletet a Beats be nem jelentett Studio Pro fejhallgatójáról, a teljes specifikációs lista is nyilvánossá vált. Várhatóan 349 dolláros prémium árcédulával érkezik majd, és akár már a jövő hónapban bejelentheti őket a Beats vagyis az Apple.

A legfontosabb adatok között szerepel az akkumulátor élettartama, amely akár 40 órát is kibír aktív zajszűréssel. Támogatja a Spatial Audio dinamikus fejkövetést, ha kompatibilis Apple eszközökkel használják, valamint a személyre szabott térbeli hangzást, két olyan funkciót, amely korábban a valódi vezeték nélküli Beats Fit Pro esetében volt elérhető.

És igen, a Beats Studio Pro a hírek szerint tartalmazni fog egy hagyományos 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót is a vezetékes zenehallgatáshoz.

A 9to5Mac jelentése szerint a vásárlók egy 3,5 mm-es kábelt, valamint egy USB-C-USB-C töltőkábelt is kapnak a dobozban. Ha 349 dolláros áron kerülne forgalomba, a Beats Studio Pro ugyanannyiba kerülne, mint az idősödő Beats Studio 3, amely először 2017-ben jelent meg. A Studio 3 cseréje már régóta esedékes lenne, ugyanis ezek annyira régiek, hogy például Micro USB csatlakozót használnak a töltéshez. Arról, hogy milyen vezeték nélküli fülhallgatót érdemes venni 2023-ban, ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.

A 9to5Mac által felsorolt specifikációk közül több is közvetlenül a Studio 3-hoz hasonlítja a Studio Prót, például az az állítás, hogy az új fejhallgató 80 százalékkal "megnövelt hanghűséget" és 27 százalékkal jobb hangszigetelést kínál majd a hívásokhoz.

beats

A funkciókat lekerekítve a hírek szerint három hangmód lesz elérhető: egy kiegyensúlyozott "Signature" profil, egy "Entertainment" profil, amely játékokhoz és filmekhez próbálja feldobni a dolgokat, valamint egy "Conversation" profil hívásokhoz és podcastokhoz. A 9to5Mac szerint ezek USB-C kábelen keresztül történő hallgatáskor lesznek elérhetőek.

De el kell képzelni, hogy vezeték nélküli vagy 3,5 mm-es kábelen keresztül történő hallgatáskor is elérhetőek lesznek.

Bár a Beats az Apple tulajdonában van, a 9to5Mac beszámolója szerint a Studio Pro kompatibilis lesz a Google különböző technológiáival is, köztük a Fast Pair, az Audio Switch és a Find My Device funkcióval. Az Apple-felhasználók állítólag egyérintéses párosítást, over-the-air frissítéseket, valamint a "Hey Siri" és a Find My támogatását kapják majd.

Forrás:9to5Mac

 

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram