2023. november 05.

A Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro az ikonikus E700 előtt tiszteleg

A Samsung bemutatta a Galaxy Z Flip 5 Retro-t, egy limitált kiadású változatot, amely tiszteleg az ikonikus SGH-E700 előtt, amely először 20 évvel ezelőtt, 2003-ban jelent meg.

Ugyanazzal az indigókék és ezüst színkombinációval rendelkezik, mint az eredeti, valamint hasonló pixeles grafikával a fedőképernyő óra widgetjén és egy exkluzív, városkép stílusú animációval a Flex Windowon. Koreában és Európa több országában is kapható lesz, de az Egyesült Államokban nem.

Samsung

Az SGH-E700 volt a gyártó első beépített antennával ellátott mobiltelefonja, és több mint 10 millió eladott darabbal igazolt siker lett. A telefon sikere emelte a Samsung rangját az akkori mobiltelefon-iparban, és segített abban, hogy a koreai cég azzá az okostelefon-óriássá váljon, ami ma.

A telefon elég népszerű volt ahhoz, hogy 2007-ben nosztalgiajátékként gyakorlatilag újra kiadták a telefont, pedig akkoriban még csak négy éves volt.

A Galaxy Z Flip 5 Retro három, a Samsung történetének különböző korszakaiból származó logókat ábrázoló Flipsuit kártyát, egy Flipsuit tokot és egy egyedi sorozatszámmal gravírozott gyűjtőkártyát tartalmaz majd - közölte a vállalat.

Samsung

A termék november 1-től kapható Koreában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Ausztráliában a Samsung weboldaláról.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram