2023. november 29.

Téged is idegesít az Alza zöld manója? Mutatjuk a megoldást!

Van egy jelenség, amely évek óta, napról napra fészkeli be magát az agyunkba és ez nem más, mint az Alza zöld kis kabalafigurája.

Érdemes közvéleménykutatást végezni akár csak szűk körben is, hogy létezik-e egy olyan ember, akinek szimpatikus az Alza zöld kis kabalafigurája, amelynek a méltán híres magyar színész Csőre Gábor adott egy, a South Park c. sorozatból már jól ismert Cartman karakterhez hasonló hangot. Lehet, hogy a legtöbb embert kirázza már a hideg ettől a figurától, de az tény, hogy mindenki pontosan tudja, miről van szó, tehát erősen vitatható, hogy ez rossz döntés volt-e. Mindenki ismeri, úgyhogy a cég ebből csak jól járhat.

Na de mit tehetünk mi, ha tényleg ennyire idegesít ez a kis zöld genyó?

Erre remek megoldás a legújabb DOOM modifikáció, ahol egy lelkes rajongó elkészített egy olyan változatot, amelyben az Alza manójával harcolhatunk. Természetesen az alkotó határozottan kijelenti, hogy:

„elhatárolódik mindenféle szélsőséges nézettől, fasizmustól, kommunizmustól, jobboldaltól, baloldaltól, szélsőközéptől – nehezebb napjain még saját magától is."

"Fontos leszögeznem, hogy nem állok semmilyen üzleti kapcsolatban sem az Alza.hu-val, sem pedig bármely másik, a játékmenet során szereplő kereskedelmi, vagy politikai entitással! A mod célja csupán a szórakoztatás (kérlek NE gyújtsatok fel a hatására egy plázát se!), az abban megjelenő valós közszereplők és vállalatok csupán kellékei, díszletei a – kvázi – hétköznapi környezetben játszódó játékmenetnek."

Itt bele lehet tekinteni a a játékba, ami végtelen mennyiségű easter egget tartalmaz:

A játék és a videó megtekintése is erősen 18 éven felülieknek ajánlott. A karácsonyi vásárlás okozta frusztráció levezetésére kiváló egyébként a játék!

Forrás: HWSW

Otthoni szolgáltatások: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram