2023. szeptember 27.

Az Apple adapter árazásánál nevetségesebb dolgot még nem láttunk

Az Apple bemutatta az új iPhone családot, ami már megkapta az USB-C csatlakozót.

Mondjuk a bejelentésen hatalmas innovációs előrelépésnek jelentették be azt, hogy gyakorlatilag ezt kierőszakolta belőlük az EU. Most pedig ugyan az történt, mint amikor a gyártó elhagyta a 3.5-ös Jack bemenetet, hogy at Apple boltban lehet kapni USB-C/Lightning átalakítót, ami egy pár centis kábelt jelent. Pont úgy, mint pár éve a korábban említettnél, itt sem kell nagy csodára gondolni.

Apple

Ennek ellenére, hogyha még nem olvastad az iPhone 15-ös termékcsalád bejelentéséről szóló cikkünket, azt ide kattintva teheted meg, garantálom, hogy fogsz benne érdekességet találni.

A gyártó eddig is ismert volt arról, hogy sokszor furcsán áraz felül, így volt ez több kiegészítőnél, és tartozéknál. Az, hogy az Apple készülékei túlárazottak-e azt mindenki döntse el maga, ám az, hogy a kiegészítők azok, az biztos.

Apple

Ezzel az USB-C – Lightning átalakító segítségével USB-C csatlakozós iPhone-odhoz vagy iPadedhez Lightning kiegészítőket csatlakoztathatsz, így egy átalakítóval három fő funkciót biztosíthatsz könnyedén: töltést, adatkapcsolatot és hangot. Az átalakító kábelének fonott borítás ad extra védelmet.

Ezzel az átalakítóval a legtöbb autóhoz, köztük a CarPlay-kompatibilisekhez is csatlakoztathatod készülékedet.

Ám még Apple mércével is extra magas áron adják ezt a kiegészítőt a mobiltelefonokhoz. Kínából az interneten mondjuk ennyiért kis túlzással, de közel 12 darabot rendelhetünk, ám, azt hogy az a megoldás támogatja-e a vezetékes CarPlay-t, azt nem tudjuk.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram