2023. július 25.

Az Apple állítólag egy szinte hihetetlen notebookon ügyködik

A Business Korea hírportál számolt be arról, hogy pár éven belül az Apple kettéhajtható kijelzővel felszerelt laptopokat dobna piacra.

Egyelőre ezzel a technológiával az ASUS ZenBook 17 Fold OLED rendelkezik. Az Apple verziójában a billentyűzet és a touchpad helyett is képernyő lenne.

Hiába van lemaradva az Apple, úgyis népszerű lesz

Jó, azért azt túlzás állítani, hogy le vannak maradva, de nem igazán erőltetik az ki-be hajtható kijelzőket az eszközeiken, míg például a Samsungnál már régóta lehet ilyen termékeket kapni. Erről is megoszlanak egyébként a vélemények, hiszen valakit borzasztóan idegesít az összehajtás során keletkezett 'árok' és vannak, akiket teljes mértékben hidegen hagy.

"A források szerint a vállalat a Samsung és az LG kijelzőgyártó divízióival is felvette a kapcsolatot, a tervek szerint 2025-ben mutatná be a különleges laptopot, majd 2026-ban dobná piacra azt. Az említett ZenBookba a kínai BOE szállítja a kettéhajtható érintőkijelzőt, a két nagy dél-koreai gyártó ilyen jellegű termékbe még nem biztosított panelt."

- olvasható az ORIGO-n.

Mint minden kiszivárgást, vagy pletykát, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen az Apple még csak érintőkijelzővel ellátott laptopot se dobott piacra, nem hogy hajlíthatót. Az indok az volt mindig is, hogy a macOS egérre és billentyűzetre van optimalizálva.

Képek: ASUS

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram