2023. szeptember 18.

Az Oppo már 4 év akkumulátor-garanciát ad 

Oppo hosszútávú garanciát vállal 67 wattos töltésteljesteljesítmény mellett is, más gyártók pedig még a aksi élettartamától félnek

Egyes mobiltelefonok már 240 wattot is húznak a megfelelő adapterből, miközben a nagy gyártók továbbra is aggódnak. Ezen változtatna most az  új Oppo A2 Pro amely 67 wattos gyorstöltésre képes, és nem is akárhogy, hiszen 4 év garanciát ad a telepre a gyártó.

Oppo

Az A2 Pro az első készülék, amire az Oppo négy év akkugaranciát vállal.

A gyártó négy éven belül egy alkalommal térítésmentesen cseréli az 5000 mAh-s telepet, amennyiben a kapacitása 80% alá esne. A gyártó számításai szerint 1000 töltési ciklus alatt mindössze 12%-ot veszít a telep, mindezt nagyjából két és fél, három év alatt napi egy, 67 wattos töltéssel - írja a Mobilaréna a gyártóra hivatkozva.

Az A2 Pro egy középkategóriás ajánlat, akár 12 GB rendszermemóriával és 512 GB UFS 3.1-es belső tárhellyel. Az ívelt AMOLED megjelenítő FHD+ felbontást hoz 6,7 hüvelyken 120 Hz-es képfrissítés mellett integrált ujjlenyomat-olvasóval és 8 megapixeles szelfikamerával,a fő kamerarendszer egyetlen 64 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort kapott.

Oppo

Az alapkiszerelés 8/128 GB-ot jelent, ez 89 ezer forintnak megfelelő jüanért vásárolható meg Kínában.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram