2023. július 30.

Bemutatkoztak a TCL lenyűgöző 4K HDR TV újdonságai

A legfrissebb 4K HDR Google TV lenyűgöző otthoni szórakoztatást és gamer-élményt ígér

A TCL Electronics (1070. HK), a világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai brandje és a világ második legnagyobb tévégyártója a mai napon bejelentette a legújabb 4K HDR TV-jének európai piacra dobását Google TV és Game Master funkcióval.

A P74 sorozat 85 colos (augusztustól) és 98 colos (szeptembertől) méretben lesz elérhető Európában, kivételes audiovizuális teljesítménnyel és páratlan értéknövelő potenciállal a szórakoztatás terén.

A Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával ellátott új TCL P74 sorozat televíziói lenyűgözően magas minőségben szállítják a 4K-s mozis élményt, dinamikus mozgásmegjelenítéssel, a Wide Color Gamut több mint egymilliárd színárnyalatával és magával ragadó hangzással, amelynek köszönhetően a felhasználók úgy érezhetik magukat, mintha a nappalijuk helyett egy moziteremben ülnének, legyen szó akár hagyományos TV műsorokról, akár a streaming-szolgáltatásokról.

TCL

Magával ragadó audiovizuális élmény a Dolby Vision és Dolby Atmos közreműködésével

A Dolby Vision egy fejlett képalkotási technológia, amely a magas dinamikatartományt (HDR) az élénk színek megjelenítésével kombinálja, így valósághű, élettel teli képminőséget nyújt, nagyobb fényerővel, magasabb kontraszttal és szélesebb színállománnyal. Az TCL P74 sorozat emellett támogatja a Dolby Atmost, amely a hangokat egy többdimenziós térben helyezi el, így a felhasználók közvetlenül az akció közepében találják magukat – legyen szó sporteseményről, filmről vagy videojátékról.

Nagy élmények hatalmas kijelzőkön

A nagy képernyők piaca jelenleg dinamikusan növekszik, és a TCL - a világ vezető márkája a 98 colos tévék terén - éppen erre a trendre reagál az új, 85 colos és 98 colos modelljeivel. A filmrajongók nagyobb méretben élvezhetik kedvenc tartalmukat - beleértve a 4K HDR tartalmak széles választékát is -, annak ellenére, hogy változatlan távolságra ülnek a képernyőtől.

Az ilyen magas minőségű tartalmak ma már a streamingszolgáltatóknál is megtalálhatók, így a Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV, HBO MAX és mások kínálatában, de elérhetőek akár fizikai Blu-Ray UltraHD lemezeken vagy modern játékkonzolokon is.

Emeljük a gaming-élményt a következő szintre

Az új TCL P74 sorozatba a Game Master 2.0 (85 colos modellben) vagy a Game Master Pro 2.0 (98 colos modellben) funkcióit is beépítették az alkalmi és szenvedélyes játékosok igényeinek megfelelően.
Az ALLM funkció lehetővé teszi, hogy a konzol vagy PC grafikus kártyája automatikusan átkapcsolja a TV-t játékmódra, így rendkívül alacsony bemeneti késleltetést élvezhetünk. A 98 hüvelykes modell továbbá natív módon támogatja a 144 Hz-es VR-t, így egyenletesebb és szaggatásmentes játékélményt nyújt képtörés nélkül. Tovább fokozza a játékosok élményét a 120Hz Game Accelerator a 85 colos modellen, valamint a 240 Hz Game Accelerator a 98 colos modellen, amelyek a gyorsan mozgó, akciódús jelenetek alatt tisztább, kevésbé elmosódott és egyenletesebb Full HD képteljesítményt biztosítanak, még autentikusabb és izgalmasabb világot teremtve.

TCL

Egy stadion atmoszférája

A nagy képátlóval rendelkező képernyők fantasztikus élményt nyújtanak a sportrajongók számára is, különösen az új P74 sorozat 98 colos modellje, amelyet natív 144Hz-es frissítésre képes panellel és Motion Clarity Pro technológiával láttak el. A 98 hüvelykes modell által közvetített, stadionokat idéző atmoszférát a nagyobb basszusdinamika miatt beépített mélynyomóval rendelkező Onkyo 2.1 hangszóró-konfiguráció is fokozza. A hatalmas képernyőnek köszönhetően a sportrajongók kedvenc meccseiket egyedül vagy a barátokkal és a családdal is élvezhetik, akár otthon, akár éttermekben, vendéglátóhelyeken, ahol a 98 hüvelykes televíziók éppolyan lenyűgöző élményt nyújthatnak valamennyi felhasználó számára, mintha a legelső sorban ülnének.

A Letisztult dizájn és az okos funkcionalitás egysége

Az TCL P74 sorozat bármely otthon elegáns kiegészítője lehet, mivel kifinomult, keret nélküli kialakítása egy vékony fémbordűrrel egészül ki, optimálisan kihasználva a képernyőteret. Ez a hasznos, elegáns, szegély nélküli fémdizájn lehetővé teszi, hogy még többet élvezhessünk a képből.

Az TCL P74 sorozat a legfejlettebb okostévé-rendszerrel érkezik, több mint 700 000 filmet és sorozatepizódot kínálva az összes kedvenc streamingszolgáltatónktól egyetlen praktikus helyre rendezve és kategorizálva. Ráadásul a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a kedvenc tartalmaikhoz az integrált hangvezérlés használatával, közvetlenül a TV-hez beszélve, a kezük használata nélkül. A magas minőségű beépített hangszórók segítségével élvezhetik a lenyűgöző Dolby Atmos hangminőséget, de könnyedén továbbíthatják azt a TCL hangprojektorra is.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram