2023. június 15.

A héten érkezik a legújabb Black Mirror epizód

Ha valamire igazán vár a sci-fi kedvelő közösség, akkor az a legújabb Black Mirror rész.

A héten pénteken mutatják be a kultikus Black Mirror sorozat legújabb epizódját, ami eddig töretlenül az egyik legnépszerűbb a saját stílusában. Kendőzetlenül és brutálisan mutatja be a közeli és távoli jövőt számunkra, amennyire ez lehetséges, ráadásul olyan minőségben, amit sajnos nem olyan gyakran látni. 2018-ban jelentkeztek utoljára a Bandersnatch elnevezésű interaktív filmmel, amely szintén úttörőnek számított akkor. Itt mi magunk dönthettünk arról, hogy milyen irányba szeretnénk elvinni a filmet. Egy-egy kritikus résznél A-B opciók közül kellett választanunk, hogy főhősünk merre induljon. Emellett a már korábbi cikkben említett robotkutyás részt is érdemes kiemelni, hiszen ezek az "állatok" ma már simán felbukkanhatnak egy-egy rendezvényen.

black mirror

Indul a Black Mirror hatodik évada

A hatodik évad 5 részt fog tartalmazni, amelyek Charlie Brooker szerint több olyan megoldás is lesz szakmailag, ami ellen nagyon tiltakozott egész életében.

"A Variety szerint az új részek sokkal filmszerűbbek lesznek, és nagyobb költségvetésből is készültek, mint a korábbi epizódok." - olvasható a Telex oldalán

Pár név a szereplők közül akik már biztosan fel fognak tűnni a képernyőnkön: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Kép: YouTube

Sorozat: The Days

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram