2023. október 27.

Vészhelyzeti pajzs a kórházakban

A Caola Zrt. új beruházása megoldást hozhat a kórházakba is.

A világ jelenlegi állapotában az egészségvédelem soha nem látott kihívásokkal néz szembe. A kórházi fertőtlenítőszerek, amelyek egykor csak az egészségügyi intézmények számára voltak alapvetőek, mára létfontosságú védelmi vonallá váltak a lakosság számára is a járványok és egyéb egészségügyi veszélyekkel szemben. A 192 éves múltra visszatekintő Caola Zrt. új tulajdonosa 6 milliárd forintos zöldmezős beruházás keretében fertőtlenítőszereket előállító új gyártócsarnokkal bővítette a céget, amely az egész ország számára új fejezetet nyit. Az új gyárban elsődlegesen kórházi fertőtlenítők, kéz-és bőrfertőtlenítők, felületfertőtlenítők gyártása válik lehetővé.

A Caola Zrt. martonvásári új üzemének megnyitásával a jövőben a magyar kórházak és a lakosság számára is életmentő termékeket kínál.

Ez a beruházás rendkívüli jelentőséggel bír, hiszen a kórházi fertőtlenítőszerek gyártásának növelésével lehetőség nyílik még több ember életének megóvására és az egészségügyi intézmények hatékonyabb működésére

– hangsúlyozta Bándi Imre a cég vezérigazgatója.

De nem csak az emberi életek védelmében tett lépést a vállalat. A zöldmezős beruházásnak köszönhetően a Caola Zrt. fenntartható módon növelte gyártási kapacitását. Az új üzemben előállított fertőtlenítőszerek nem csak erősebb védelmet nyújtanak a kórházakban, hanem környezetbarátabbak is a korábbinál.

Az új gyár nem csak a Caola Zrt. történelmének mérföldköve, hanem az egész magyar egészségügy és társadalom számára is az. A vállalat innovatív hozzáállása és elkötelezettsége az emberek egészségének védelmében mutatja, hogy a jövőben még nagyobb szerepet kívánnak vállalni az egészségügyi krízisek elhárításában. Egy dolog biztos: a Caola Zrt. új üzemének köszönhetően Magyarország erősebb pajzzsal rendelkezik a jövő egészségügyi kihívásai ellen.

Mobilinternet: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram