2023. november 16.

Érkezik az első ehető kontroller Xbox-hoz

Volt már olyan érzésed, amikor annyira felidegesített egy játék, hogy legszívesebben kettéharaptad volna a kontrollered?

Hát most megteheted, amennyiben megnyered, hiszen a Microsoft legújabb nyereményjátékában egy Willy Wonka ihletésű, csokoládéból készült kontrollert lehet megkaparintani. Nem véletlen most ez a kollaboráció (bár sok mindenre számítottunk, de erre nem), ugyanis a Wonka c. film hamarosan mozikba kerül, pontosabban december 15-én. A csomag nem csak egy ehető kontrollert tartalmaz, hanem egy igazit is burgundi színben, illetve egy Xbox Series X-et is, amely úgy néz ki, mint egy óriási csokoládé.

Hogy van összefüggésben a kontroller Willy Wonkával?

Meg úgy amúgy az egész konzolos ügy? Nem véletlen ez az árukapcsolás, hiszen sokan nem tudják, hogy az Xbox-on a legtöbb streaming szolgáltató elérhető és nagyon barátságosan kezelhető sok okostelevízióval ellentétben. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy nem csak azoknak való a konzol, akik egész nap játszani szeretnének, hanem azoknak is, akik a sorozatokat szeretnék pörgetni, vagy épp a legújabb filmeket szeretnék meglesni.

"A Wonka-konzol nem lesz megvásárolható, egy november 13-tól december 14-ig tartó nyereményjáték nyertese kapja majd meg, de Magyarországról is lehet pályázni rá az X-en egy reposztolással"

- olvasható a gsplus.hu-n 

Televíziók: Tarr.hu

Képek: Xbox

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram