2023. augusztus 24.

Sajnos nem jön Európába a Xiaomi Mix Fold 3

A Xiaomi Mix Fold 3, ha esetleg nem esett volna le magunktól, az új Samsung Z Fold5 vetélytársa szeretne lenni az összehajtható mobilok piacán.

Keleten rekordeladásokat produkált a Mix Fold 3, ennek ellenére a Xiaomi úgy döntött, nem hozza be Európába a csúcskészülékét.

"Az új Xiaomi mobilból 2,25-ször annyit adtak el, mint az elődből tavaly. Számokat nem közöltek. A Redmi csúcsmodellből mindenesetre 5 perc alatt fogyott el 220 ezer darab"

- írja az ORIGO.

fold

Miért nem jön hozzánk a Mix Fold 3?

A tavalyi modell is elég nagy sikert aratott már, de akkor nem közölték a pontos számadatokat, így sajnos nem lehet tudni, a jelenlegi sikerekhez képest milyen mértékű volt a Xiaomi előző összehajthatós készüléke. Az új változat laposabb, könnyebb, és sokkal jobb kamerákat kapott, illetve egy nagyobb akkumulátor is került bele, ami ezt a sok új attribútumot képes viszonylag sokáig üzemeltetni.

Annak ellenére, hogy itt Európában is lenne rá viszonylag nagyszámú érdeklődés, mégsem hozzák el ide az új készüléket. Emögött az állhat, hogy ez mindig is egy koncepció mobil volt számukra, sosem tervezték nagy tételben gyártatni.

Mobilinternet: Tarr.hu 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram