2023. október 23.

Fontos változás a Revolutnál, november 1-től életbe is lép

Emailben kaptak értesítést a Revolut ügyfelei arról, hogy a cég megemeli a pénzváltásra vonatkozó méltányos használati díjat egy adott limit felett.

A Revolut közölte, hogy a személyes számlára vonatkozó feltételekkel összhangban 2023. november 1-től megváltoztatja a személyes számlára vonatkozó díjakat. A Standard (ez az alap, előfizetés nélküli csomag) ügyfelek esetében a díjak változatlanok maradnak a havi 350 000 forintos méltányos használati limitig.

A limitet meghaladó tranzakciók esetében viszont a pénzváltásra vonatkozó méltányos használati díjak 0,5 százalékról 1 százalékra növekednek.

A különböző csomagokra vonatkozó átváltási díjak ezen a linken tekinthetők meg.

Revolut

Az okostelefonok korában a pénzügyek kezelése a külföldi utazások során gyorsan és egyszerűen megoldhatóvé vált azáltal, hogy az emberek online pénzügyi szolgáltatásokat és alkalmazásokat használnak.

Összességében a Revolut egy innovatív és hasznos pénzügyi eszköz, amely elengedhetetlen lehet a külföldi nyaralásokhoz. Az alkalmazás különféle lehetőségeket kínál a pénzváltáshoz, az érintés nélküli fizetéshez, az automatikus megtakarításhoz és a pénzügyek teljes körű ellenőrzéséhez, ami lehetővé teszi, hogy problémamentesen és költséghatékonyan utazzunk a világ bármely részén.

A Revolut az ideális pénzügyi társ, amely megkönnyíti és biztosítja a pénzügyi biztonságot a külföldi nyaralások során.

Revolut

Nyaralásra készülsz, ebben a cikkben megmutatjuk melyik az az 5 alkalmazás, amely nem hiányozhat a mobilodról.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram