2023. augusztus 11.

Izgalmasnak ígérkezik a Cyberbuds gamerfülhallgató

A gamer füleseket úgy szoktuk elképzelni, hogy azok nagyon, színesek, óriási designelemekkel vannak tarkítva és valami menő kihajtható mikrofon is van rajtuk.

Itt egyáltalán nem erről van szó. A Red Magic által fejlesztett Cyberbuds Dao TWS fülhallgató olyan, mint a legtöbb hallójárati fülhallgató, csak ez kifejezetten gamer szájízre lett fejlesztve. Aktív zajszűrést, nagyon rövid válaszidőt és kényelmet ígérnek nekünk a futurisztikus design mellé.

gamer

Rendhagyó gamer füles

A Red Magic már több termékkel is próbálkozott, mint például monitorokkal, perifériákkal, vagy épp gamermobilokkal. Most eljutottak oda, hogy a fülhallgatók családjába is pottyantanak egy terméket, ami a Cyberbuds Dao TWS nevet kapta. Ez az új termék nemzetközi piacon is elérhető, azaz még akár mi is megrendelhetjük. A legújabb Qualcomm S5 chippel lett felszerelve és a legmodernebb Bluetooth technológiát használja a késés minimalizálása érdekében. A szabvány technológiának köszönhetően akár mobilunkkal is összeköthetjük, ha épp azon szeretnénk játszani, vagy csak simán zenét hallgatni.

Ha gaming módban használjuk a fülhallgatót, akkor 28 ms-os válaszidőt ígér a cég. Emellett hosszú üzemidővel és RGB világítással is próbálják maximalizálni az igényeket. Ezeket applikáción keresztül állíthatjuk kedvünk szerint, ahol még akár kodekbeállításokkal és grafikus EQ-val is mókolhatunk.

Kép: Red Magic

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram