2023. november 29.

Nem mindenki ért egyet a Google Maps újításaival

Körülbelül 4 hónapja jelentették be a Google Maps frissítését, ami nemrégiben be is élesedett a mobilunkon.

google

A felhasználói visszajelzések alapján nem aratott osztatlan sikert a híres térkép app újítása, hiszen olyan dolgokat is sikerült átvariálni, amelyekkel igazából semmi baj nem volt, megszoktuk. Ez a fajta megszokás azért is érdekes, mert az ember általában a térképet az autójában nézi, remélhetőleg nem folyamatosan, csak néha-néha, amikor épp nem kell olyan erősen figyelni a közlekedésre. Amennyiben így használjuk a mobilunkat örülünk a megszokott dolgoknak, hiszen nincs időnk arra, hogy böngésszük vezetés közben az újdonságokat.

Megvariálta a színeket a Google Maps

A változások nem túl nagyok, viszont a közösségi média tele van olyan visszhangokkal, amelyekből egyértelműen kiderül, a közönség nem túl lelkes ezekkel kapcsolatban.

"A frissített árnyalatok a Google tájékoztatása szerint októbertől kezdtek el megjelenni a felhasználóknál fokozatos bevezéssel, ami az elmúlt hét óta még ütemesebb tempóban jut el világszerte az alkalmazást frissítő felhasználókhoz Androidon és iOS-en egyaránt. Így egyesek már hetek óta láthatják a változást, de máshol még várni kell rá. Webes felületen egyelőre nem frissült a felület"

- írja a HWSW

Mobilinternet: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram