2023. november 03.

Hatalmas baki a Google Pixel mobilok háza táján

Soha sem a stabilitásukról voltak híresek a Google Pixel mobilok.

Ez az új készülékekkel sincs másképp, hiszen a legújabb probléma nem más, mint hogy a készülék egyszerűen kizárja a felhasználókat saját profiljukból. Mindig is a bizarr hibákról voltak híresek sajnos ezek a készülékek. Bármennyire is próbálják ezeket fejleszteni, még mindig nem sikerült azt a fajta stabilitást megütni, melyet mondjuk egy Apple, egy Samsung, vagy egy Huawei képvisel

pixel

Pixel-élmény a köbön

Folyamatosan gyűlnek a panaszok az új készülékekkel kapcsolatban, ugyanis az előbb említett hibakör következmény az, hogy helyreállíthatatlanul sérül az elsődleges profil. Ezt úgy kell elképzelni, mint a windows rendszernél, hogy lehet több felhasználó is hozzárendelve egy készülékhez, például leggyakoribb esetben szülő/gyermek. Például, ha a lurkó szeretne valami játékkal játszani, de mi nem szeretnénk, hogy véletlenül felhívja a főnökünket vasárnap délután, akkor egyszerűen átváltunk az ő profiljára, ahol az ilyen funkciók le vannak tiltva.

"A mostani hiba által sújtott mobilozók nem tudnak bejelentkezni a fő felhasználói profiljukba, ráadásul így a fiókban lévő állományokhoz való hozzáférést is elveszítik, azaz búcsút mondhatnak többek közt a felhőbe nem mentett fotóiknak és videóiknak"

- írja az ORIGO

A legtöbb Pixel készülék sajnos produkálja ezt a hibát, amelyet október közepén jelentettek először. a Google hibakövető rendszerében. Semmi más megoldás nincs sajnos, mint alaphelyzetbe állítani a készüléket és mindent kezdeni elölről.

Mobilkészülékek: Tarr.hu 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram