2023. november 20.

Itt a Project Madras - Minek nekünk a GTA 6

Project Madras néven érkezett a játék ami a GTA 6 helyett az indiai Grand Theft Auto élmény lehet és, a játékmenet-videója alapján elég érdekes próbálkozásnak tűnik.

Project Madras

A Project Madrast, már tavaly bemutattak a fejlesztői, azonban nemrég hoztak egy tartalmasabb videót is, ami betekintést nyújt a Csennai városában játszódó "GTA-klón" játékmenetébe. Az indie fejlesztők által készített kaland az indiai nagyváros színes, élettel teli utcáit tárja majd elénk, és habár még jól láthatóan sok a munka vele, már most érdekes vállalkozásnak tűnik. Én az interneten már az összes indiai akciósorozatot megnéztem, szóval tényleg, őszinte lelkesedéssel várom.

A játékot az Unreal Engine 5 hajtja, a készítők így kihasználják a Lumen és a Nanite lehetőségeit, amik együttes erővel tényleg újgenerációs látványvilágot képesek a képernyőre varázsolni.

Hivatalos oldala szerint a játék egy kémsztorit mesél el, és az a cél, hogy a grafikát a megfelelő hangokkal kiegészítve autentikus dél-indiai élményben részesüljenek a játékosok - írja az IGN.

Project Madras

A nemrég közzétett videóban fejlesztői kommentár mellett ismerhetjük meg a Project Madras különböző elemeit, amiken egy viszonylag kicsi csapat dolgozik, de ennek ellenére az a terv, hogy még tovább bővítsék a játékot, és már sikerült is több embert találni a sztori, a zenék és más fontos elemek gondozásához.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram