2023. november 12.

Az új Honor készülékek 100 wattos töltéssel jönnek

Nevének megfelelő gyorstöltéssel készül a Honor 100.

Bár a 2024-es MWC környékére várja a szakma a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt Magic6 Prót és a Magic Flip kagylótelefont, még ebben a hónapban bemutatkozhat Kínában a Honor 100 és a Pro, amit nem sokkal később követhet a globális bevezetés.

Honor

A Pro lehet az okostelefon-család legizgalmasabb gyermeke a Snapdragon 8 Gen 2-es chippel és 1224 x 2700 pixeles és 120 Hz-es AMOLED panellel, a kínai 3C intézetnél járt teszt szerint viszont simán lehet, hogy mindkét 100-as modell megkapja a 100 wattos saját fejlesztésű HN-200500C05 adaptert, amely a kiemelkedően nagy töltésteljesítményt 20 V / 5A kombinációban éri el - írja a Mobilaréna.

Egy harmadik változat is befuthat 100 GT néven, úgyhogy árban és tudásban is szélesnek ígérkezik a választék, csak még azt nem tudni, hogy pontosan mikor.

Honor

Annak ellenére, hogy egyre több vezeték nélküli töltésre alkalmas kiegészítő elérhető, még mindig sokan vannak, akik a pletykák miatt tartanak ettől a módszertől. Ebben a cikkünkben több tévhitet is eloszlatunk ezzel kapcsolatban.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram