2023. szeptember 01.

iPhone 15: megvan a hivatalos bemutató időpontja

Lassan el lehet kezdeni begyűjteni azokat a megtakarításokat, amelyeket mobilra raktunk félre, hiszen most már hivatalosan is kiderült, mikor mutatják be a legújabb iPhone-t.

Már nem kell sokat várni, hiszen az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy az iPhone 15 bemutatójára szeptember 12-én, magyar idő szerint este 7 órakor kerül sor. A nagy nyilvánosság előtt zajló bemutatót természetesen mindenki nyomon követheti az Apple TV-n, vagy az Apple webhelyén keresztül. További remek hír, hogy a készülékek forgalmazása előre láthatólag még a megjelenés hónapjában megkezdődik majd.

Milyenek lesznek az új iPhone-ok?

Az Apple legújabb készülékcsaládja idén is négy különböző tagból fog állni. Az "olcsóbb" verziók esetében nem kell nagy meglepetésre számítani, viszont a Pro és a Pro Max széria esetén frissülni fog a design, ugyanis az acél keret helyett titán fog díszelegni a mobilokon. Emellett vékonyabb kávákra és kerekebb sarkakra is lehet majd számítani.

"Ezen túl 3 nanométeres A17 Bionic chip dolgozhat bennük, az elődeikhez képest jobb üzemidőt kínálhatnak,  programozható lehet a némítógombjuk"

- olvasható az ORIGO-n.

Valószínűsíthető, hogy minden új mobil USB-C csatlakozót fog kapni a régi Lightning helyett, illetve az áraik valószínűleg magasabbról fognak indulni, mint az előző széria árai. Az okostelefonok mellett számíthatunk arra is, hogy az Apple bejelenti a Watch Series 9-et, a Watch Ultra 2-t, illetve az új AirPods modelleket is, melyek szintén USB-C töltőcsatlakozóval fognak rendelkezni.

Mobilkészülékek: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram