2023. október 04.

Nem egyszerű feladat megfelelő tokot találni iPhone 15-höz

Ha arra adjuk fejünket (és pénztárcánkat), hogy megvásároljuk a legújabb iPhone-t, akkor elég hamar ráébredhetünk, hogy nem hagyhatjuk védtelenül ezt a nem túl olcsó készüléket.

A mobiltelefonok védelme kulcsfontosságú, hiszen egy-egy szerencsétlen leejtés, vagy odaverődés maradandó károkat is okozhat, aminek a javíttatása szintén nem játékpénzbe kerül. az iPhone legújabb szériája ráadásul még sérülékenyebb, mint elődei.

Óriási üzlet az iPhone tokok forgalmazása

Maga a telefontok gyártás/forgalmazás egy óriási iparág, amely nem kis jövedelemmel működik, hiszen az ember nem csak egyszer egy tokot vesz életében a mobiltelefonjára. Másrészt egy-két jól irányzott marketingfogással akár százszorosát is meg tudják keresni egy filléres gyártási költséggel rendelkező tokon.

Egy átlag felhasználó, minim 3-4 tokkal is rendelkezik egyszerre, illetve a hölgyek körében még inkább népszerű a több tok birtoklása, hiszen lehet választani különböző színeket, mintákat, formákat, így az aktuális napi ruhadarabokhoz is hozzá lehet egyeztetni.

Az utángyártott iPhone tokok esetében történt egy kis probléma, hiszen a Pro modelleken a megszokott némító kapcsolót felváltotta egy un. "akciógomb", így rengeteg elkészített terméknek nem stimmeltek a kivágásai.

"A The Verge hosszadalmas cikkben foglalkozik a problémával, melynek lényege zanzásítva nagyjából annyi, hogy a következő négy-hat hétben óriási lutri bármilyen iPhone 15 Pro (Max) tokot vásárolni, illetve aki csak teheti, személyesen vásároljon és helyben a boltban próbálja rá a telefonra a védőtokot."

- írja a HWSW

Mobilkészülékek: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram