2023. október 16.

Az új iPad modellek már a kanyarban vannak - Jöhet a 11. generáció

Már ezen a héten érkezhetnek az iPad modellfrissítések, és új iPad, Air és Mini is várható.

A Supercharged csapata biztos forrásból értesült arról, hogy még ezen a héten bemutatják a frissített modelleket egy zártkörű sajtóeseményen. A cég tabletje az egyik legjobb megoldás a piacon, de hogy kell-e nekünk, arra ebben a cikkben próbáltunk meg választ keresni.

2022 végén az Apple piacra dobta az M2 chippel szerelt iPad Prókat, illetve az alap modell 10. generációja is ekkor jelent meg. Most úgy tűnik, hogy újabb frissítés érkezik, ezúttal az az alapmodell is ráncfelvarrást kap.

A forrás szerint már holnap megtarthatják a bemutatót.

A mostani frissítés várhatóan csak kisebb változásokat fog hozni, és leginkább csak a belsőt fogja érinteni. Az új Air megkaphatja az M2-es Apple Silicon chipet a mostani M1 helyett, a Mini pedig megkaphatja az A16 Bionic processzort. A múlt héten felröppent pletykák szerint az Apple rajta van azon, hogy megoldja a „jelly scrolling” jelenséget, ami miatt a képernyő egyik fele gyorsabban frissítette a megjelenő tartalmat, mint a másik.

Az új tabletek bejelentésére nem tervez nagy előadást az Apple, így nagy valószínűséggel a saját weboldalukon, illetve a YouTube csatornájukon találhatunk majd információkat az új modellekről.

iPad

Önmagában egy tableten nem minden esetben jó dolgozni, hiszen az érintőképernyőn kellene írni. Viszont, ha csatlakoztatunk hozzá vezérlő perifériákat, akkor már lényegesen jobbá válik a helyzet. Illetve az aktív tollak támogatása behozhatatlan előnyt tudott szerezni a laptopokkal szemben.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram