2021. december 24.

Karácsonyi filmek és tévéműsorok 2021-ben

Fontos leszögezni, hogy karácsony ünnepén a családdal töltött időt, a fadíszítést és a mézeskalács illatát semmi sem múlhatja felül. Estére, amikor már mindenki pihenni tér, nincs hangulatosabb egy közös filmnézésnél. Cikkünkben ma az idei ünnepek alatt játszott karácsonyi filmeket, sorozatokat gyűjtöttük ki.

 

A yorkshire-i állatorvos - Ünnepi különkiadás

A yorkshire-i állatorvos

Viasat Nature, december 24. 14:40

Kezdjünk egy nem szokványos karácsonyi tv műsorral, melyet az állatkedvelők biztosan szeretni fognak. Megérkezett a tél Yorkshire völgyeibe, és vastag hópaplan alá kerültek a hegyek, az állatorvosok, viszont ekkor sem pihennek. Peter útját ügyfeléhez hófúvás nehezíti; a rendelőbe visszatért Julian egy 11 hónapos whippet kutyát lát el. Később Peter és a csapat megpróbál megmenteni egy vad, vörösesbarna baglyot, és Julia síelni indul. Yorkshire-i stílusban. A második részben az állatorvosok karácsonyfát állítanak fel a rendelőben, és a személyzetet is befogják a díszítésbe - Petert és Juliant is megkérték, hogy kapcsolják fel a karácsonyi fényeket Thirsk-ben. Julian egy sérült malacot lát el visszatérve a rendelőbe, míg Peter egy régi gazda barátját keresi fel, aki azért hívta, hogy vegye alaposabban szemügyre az egyik tüdőgyulladásban szenvedő bikáját. Soha nincs unalmas nap a Skeldale sebészeten, legkevésbé az ünnepnapokon!

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. és II. rész

Harry Potter filmsorozat két utolsó része
Sony Movie Channel, december 24. 18:15

Harry Potterből és a roxforti varázslóiskolából sem lesz hiány az idei ünnepek alatt. A közkedvelt regényből készült filmsorozat utolsó két részét a Sony Movie Channel-en tekinthetjük meg a Szenteste elfogyasztott karácsonyi vacsora előtt. Az utolsó részekben Voldemort a különös halálereklyék, a horcruxok után kutat. A legenda szerint a Bodzapálca, a Feltámadás Köve és a Láthatatlanná Tévő Köpeny birtokosa képes uralkodni a halál felett. Közben a legfőbb ellenségével, Harry-vel is szeretne végezni. Ehhez első lépésként az uralma alá hajtja a Mágiaügyi Minisztériumot, majd a Varázslóképző Iskola ellen fordul.

Sony Movie Channel, december 24. 21:00

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma - és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

A Gyűrűk Ura triológia

A Gyűrűk Ura triológia

Film+, december 24. 21:00

A Gyűrű-trilógia filmjei milliónyi J.R.R. Tolkien rajongó olvasó álmait valósította meg. Frodo, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap ajándékba nagybátyjától, az örökre távozó Bilbotól. Gandalf, a varázsló elárulja, hogy a gyűrű nem más, mint az abszolút hatalom eszköze, az Egy Gyűrű. El kell pusztítani, mielőtt gonosz kezekbe kerül. Frodónak el kell azonban vinnie a helyre, ahol a Gyűrű készült. Felkerekedik hát hobbit társaival, hogy elvigye a kincset a Tűz-hegyre, a Végzet-barlangjába. Az út Középfölde legveszedelmesebb útjain át vezet, Mordor földjén az orkok seregei várják őket. Útközben a hobbitokhoz csatlakoznak más fajok képviselői is: kialakul a Gyűrű Szövetsége, akiknek feladata a Gyűrűt hordozó feltétlen szolgálata. A feladat mindenki lelkierejét próbára teszi, hisz óriási a kísértés.

Film+, december 25. 21:00

A nagy sikerű Tolkien-trilógia második részében Zsákos Frodó és a Gyűrű Szövetségének többi tagja folytatja szent küldetését, amelynek célja a túl nagy hatalmat biztosító Egy Gyűrű elpusztítása. Ebben a részben a szereplők folytatják az első részben elkezdett utazást, de ezúttal külön utakon járnak. Sorsuk két torony körül forog: az egyik a vasudvardi Orthanc-torony, ahol a sötét útra lépett varázsló, Szarumán várja őket, a másik Szauron erődje Barad-dúrban, amihez mélyen be kell hatolniuk Mordor baljós földjére. A négyszeres Oscar-díjas fantasyfilm a Tolkien-trilógia legnépszerűbb része, minden idők 11. legsikeresebb filmjeként örökre beírta magát a filmtörténelembe.

Film+, december 26. 21:00

A világ egyik legszebb története a befejezéséhez közeledik. Főszereplői útjuk végére érnek: de mielőtt megtudják, hogy sorsuk jóra vagy rosszra fordul-e, még életük legnagyobb csatái várnak rájuk. Gandalf a rohani Theoden király segítségével igyekszik harcra bíztatni Gondor urait. Szauron ostrom alá veszi Minas Tirithet, hogy végképp eltörölje a föld színéről az emberi fajt. Sosem hiányzott még ennyire a Király erős keze! Aragorn végre válaszol a hívásra, a kard összeforr, kirepül hüvelyéből, és harcba száll a hatalmas túlerő ellen. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. A Gyűrűhordozó és hű barátja (vagyis Frodó és Samu) a Végzet hegyének borzasztó, egyre nehezebb útjait járja. A világ fölé boruló árnyék egyre nagyobb és egyre hidegebb...

 

Sissi

Sissi

Epic Drama, december 26. 21:00

Sissi volt Európa első szupersztárja: gondtalan kamaszként beleszeretett egy nagy hatalmú és kívánatos férfiba, akinek azonban volt egy sötét és veszélyes oldala. Sissinek választania kellett, és elfogadta a kihívást.

 

Instant család (karácsonyi film)

karácsonyi film

Filmbox Premium, december 25. 19:00

Egy pár úgy gondolja, elrepült az idő felettük, míg ők a munkát hajszolták. Mivel nem akarnak idős szülők lenni, egy pár éves gyermek örökbefogadása mellett döntenek, azonban a pár éves helyett végül egy tinit választanak, akinek ráadásul van még két testvére...

 

Boldog karácsonyt kíván az Élménytadunk.hu csapata!

 

A Tarr Kft. ügyfele vagy? Nézz szét, melyik csatornákat nézheted kódolatlanul az ünnepek alatt. A fent felsorolt filmeket kódolatlanul megtekintheted.

További cikkek Tévézés kategóriában.

További cikkek Judittól.

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram