2023. október 24.

Jövőre érkezik az Apple M3 MacBook Pro és MacBook Air

Az M3 MacBook Air októberben jelenhet meg, de most más időzítésről számoltak be az iparági források.

A Pro 2024 elején érkezhet, az Air pedig néhány hónappal később követheti a Bloomberg Mark Gurman szerint. Gurman korábban azt jósolta, hogy az új chippel ellátott MacBook Air októberi megjelenést láthat, de most azt mondja, hogy úgy tűnik, hogy a megjelenés "legkorábban" jövő tavasz és nyár között alakulhat. Az új hordozható gépek mindig a legnagyobb izgalmat jelentik az Apple okostelefonjai mellett.

MacBook

Gurman arról számolt be, hogy a 13 és 15 hüvelykes M3-as processzorral szerelt Airek már a mérnöki ellenőrző teszt fázisában vannak.

Az M3 Prók viszont már tovább haladtak a folyamatban, és "közelednek a sorozatgyártáshoz". Gurman szerint "a 14 hüvelykes és 16 hüvelykes Prók az M3 Pro és M3 Max lapkákkal már elérték a validációs teszt-stádiumot"

MacBook

Így 2024 eleje és tavasza között várható a megjelenésük, az Apple januárban adta ki a 2023-as MacBook Prókat M2 Pro és M2 Max lapkákkal.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram