2023. november 08.

Bejelentették a GTA 6-ot, decemberben érkezik a trailere

A GTA 6 leleplezése végre megtörtént, a trailer decemberben jelenik meg

A Rockstar Games állítólag már ezen a héten tervezi leleplezni a GTA VI-ot, a rendkívül népszerű nyílt világú franchise következő részét. A Bloomberg értesüléseinek megfelelően ma került sor a bejelentésre, a Grand Theft Auto VI-hoz pedig decemberben, a Rockstar Games 25 éves fennállása alkalmából készül egy trailer.

GTA

A Rockstar először 2022 februárjában erősítette meg, hogy dolgozik a következő Grand Theft Autón, és hogy a meg nem nevezett cím aktív fejlesztése "jó úton halad". Azóta a Bloomberg egy jelentése azt állította, hogy a Grand Theft Auto VI-ban a sorozat első női főszereplője lesz, Bonnie és Clyde hatására. A Grand Theft Auto VI állítólag Miami egy kitalált változatában fog játszódni, hasonlóan a 2002-es GTA: Vice City helyszínéhez.

Tavaly egy hatalmas kiszivárgás miatt 90 videót tettek közzé a GTA VI-ról készült felvételekből az interneten. A női játszható karaktert a kiszivárgott anyagban egy étterem kirablásakor lehetett látni. A játékmenet egyértelműen korai és befejezetlen volt, a játékmotor pedig debug üzemmódban volt és tárgyakat érzékelt.

Egy másik kiszivárgott klipben egy karaktert láthattunk a "Vice City Metro" vonaton.

GTA

Ha a Rockstar most már készen áll arra, hogy a héten hivatalosan is nevet és helyszínt adjon a Grand Theft Auto VI-nak, akkor talán arra is készen áll, hogy mindenkinek megadja a GTA V utódjának megjelenési idejét. A Grand Theft Auto V nemrég lett 10 éves, és több mint 185 millió példányban kelt el, miután 2013-ban először jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A GTA V több konzolgeneráción átívelő játék, az interneten játszható GTA Online pedig rendszeresen frissül új tartalmakkal.A Grand Theft Auto VI várhatóan 2024-ben érkezik.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram