2023. szeptember 05.

Megérkezett a PRO Ultimate, a Samsung eddigi leggyorsabb memóriakártyája: 200 megabájt/másodperccel olvas

A Samsung microSD kivitelben mutatja be az UHS-I memóriakártya sorozatának legújabb, PRO Ultimate modelljét, amelyekkel a profi fotósok és tartalomkészítők hatékonyabban végezhetik el a kreatív munkafolyamatokat.

A PRO Ultimate termékcsalád 512 gigabájt végső kapacitással bír, amelynek szekvenciális olvasási sebessége elérheti az akár 200 megabájt/másodpercet. A továbbfejlesztett vezérlő hosszabb élettartamot és magasabb energiahatékonyságot tesz lehetővé, a külső behatások elleni védelem pedig gondtalan mindennapi használatot biztosít a felhasználók számára.

Pro Ultimate

Az UHS-I csatolófelület élvonalbeli írási és olvasási sebességet biztosít

A PRO Ultimate kiemelkedik a vállalat technológiai újításai közül, ugyanis az UHS-I csatolófelület 200 MB/másodperc olvasási és 130 MB/másodperc írási sebességével iparágat meghatározó szabványt állít fel. A nagyteljesítményű írási és olvasási sebesség – kapacitástól függetlenül, Video Speed Class 30 (V30) támogatással – zökkenőmentes átvitelt tesz lehetővé olyan nagy igénybevételt jelentő fájlok mozgatása során is, mint a 4K UHD és Full HD (FHD) felbontású videók.

Az A2 minősítésű PRO Ultimate a nagyobb méretű tartalmak hatékony kezelésében és az eszközök közötti gyors adatátvitelben is támogatja a felhasználókat. A microSD-kártya erős teljesítményt biztosít a véletlenszerű olvasási és írási, valamint többfeladatos műveletek elvégzéséhez.

Megbízhatóbb és tartósabb tárhely a mindennapokban

A Samsung PRO Ultimate a vezérlő továbbfejlesztett Hibajavító kódoló (ECC) motorjának köszönhetően megbízható teljesítményű eszközt kínál a profi fotósok és alkotók számára. A többszörös védelmet biztosító kialakítás hosszabb távon jelenthet biztonságosabb adattárolást.

A Hibajavító kódolás (ECC) alacsony sűrűségű paritásellenőrző (LDPC) kódja mostantól hatékonyabban, 2 kilobájttal (KB) működik a korábbi, a szériára jellemző 1 kilobájthoz képest, ezáltal a PRO Ultimate fokozott tartósságot kínál a nagyobb adatmennyiségű írási és törlési folyamatok során.

A Pro Ultimate kártya megfelelt a szigorú teszteléseken, és a legszélsőségesebb környezeti körülmények között is gondtalan használatot biztosít. Az SD-kártya olyan funkciókkal érkezik, mint a kétméteres mélységig, legfeljebb 72 órán át tartó vízvédelem, az ötméteres magasságra vonatkozó leesésvédelem, az akár 10 ezer érintésig tartó kopásvédelem, valamint a röntgen- és mágnesálló védelem. A memóriakártya szélsőséges hőmérsékleten, -25°C és 85°C között is működik és 1,5 kilogrammos súlyig ütésálló.

Pro Ultimate

Fokozott energiahatékonyság 28 nanométeres vezérlővel

A Samsung 28 nanométeres (nm) vezérlőjének energiahatékonysága a vállalat korábbi, 55nm-es vezérlővel ellátott modelljeihez képest 37 százalékkal magasabb. A felhasználók ezáltal hosszabb ideig, gyakori újratöltések nélkül használhatják eszközüket, így a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülék akkumulátorának élettartamából.

Többeszközös kompatibilitás

Annak érdekében, hogy a tartalmak elkészítése, szerkesztése és adatátvitele minél több eszköz között megvalósulhasson, a PRO Ultimate microSD-kártya SD adapterrel egyaránt párosítható digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépekkel, kamerákkal, asztali számítógépekkel, valamint laptopokkal és mobiltelefonokkal is.

A PRO Ultimate microSD-kártya kompatibilis a legkülönbözőbb Android okostelefonokkal, táblagépekkel, hordozható játékkonzolokkal, akciókamerákkal, drónokkal, asztali számítógépekkel és további készülékekkel. Az eszköz kiváló választás lehet azoknak, akik megbízható és sokoldalú memóriakártyát keresnek.

A Pro Ultimate microSD-kártya három különböző tárolókapacitással, a 128GB 11 990, a 256GB 18 990, az 512GB-os változat pedig 31 990 forintos áron lesz elérhető Magyarországon várhatóan szeptembertől.

A kártyaolvasóval ellátott PRO Ultimate microSD-kártya ára 14 990 forinttól 35 990 forintig terjed a 64GB-os és 512GB-os kártyák esetében.

A Pro Ultimate microSD-kártya már világszerte elérhető a felhasználók számára, a memóriakártyák összes említett típusa beépített kártyaolvasó opcióval is elérhető.

ovábbi tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram