2023. november 07.

Megvan a Galaxy S24 bemutatójának dátuma

Az Apple térfelén indíthat a Samsung Galaxy csúcsszéria.

Koreai értesülések szerint 2024. január 17-én mutatkozik be a Samsung Galaxy S24, az S24+ és az S24 Ultra, ami abból a szempontból nem meglepő, hogy az új generációs hardverek is előbb futottak be a naptári éven belül. Az Unpacked show helyszínére is érkeztek tippek: a kaliforniai San Jose szolgálhat a bemutató helyszínélül, közvetlenül az Apple Campus tőszomszédságában.

Galaxy

A SamMobile mindeközben tovább konkretizálja, melyik piac kap emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 3-at és melyik Exynos 2400-at: a Qualcomm megoldásával számolhatnak az amerikai, a kanadai, a dél-koreai, a kínai és a japán vásárolók. Mindenki más, így a magyarok Samsung lapkával kaparinthatják meg már a S24-et és az S24+-t, mert minden S24 Ultrába Snapdragon kerülhet.

Galaxy

A Samsung csúcs-mobiltelefonjai a állítólag 65 wattos töltésteljesítménnyel várható, az alapmodellre nem maradhat elég gyártókapacitás. A 65 watt egyáltalán csúcskategóriás teljesítmény, de a jelenlegi 25 és a Samsung porfóliójában elvétve használt 45 watthoz képest mégiscsak előrelépés lesz, legalábbis az Ultra és Plus modellek esetében.
További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram