2023. június 18.

Napelemes powerbank a nyár slágere

Egy teljes család az összes mobilját de még akár egy laptopot is képes üzemeltetni ez a napelemes powerbank.

Legyen az kemping, vagy horgászat, kirándulás, hegymászás, vagy bármilyen szabadidős tevékenység, ma már elengedhetetlen, hogy elektronikai eszközeinket magunkkal cipeljük, még akár olyan helyekre is, ahol nem sok esélyünk van feltölteni ezeket. Erre találták ki a külső akkumulátort, mint eszköz, de mi történik akkor, ha már ezt sem tudjuk mivel feltölteni áramforrás hiányában?

Az energiatakarékos powerbank

Ilyenkor lép képbe a Sandberg által forgalmazott Solar 4-Panel Powerbank 25000, ami napenergiával is tölthető. Egyszerűen kicsavarjuk és kiterítjük egy napos területre és várunk. Az akkumulátor eközben töltődik, mi pedig a feltöltődés után rácsatlakozhatunk eszközeinkkel. Ezáltal teljesen függetlenedhetünk a hálózati áramforrásoktól és mindig lesz energiánk, így sosem merülhet le a telefonunk például az erdő közepén.

A kapacitása 25000 mAh, ami elegendő lehet akár egy hosszabb kempingezésre is. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos mobilt akár tízszer is képes feltölteni nulláról százra. Azzal viszont mindenkinek számolnia kell, hogy maga az eszköz napenergia segítségével több, mint fél napig töltődik, tehát 12-14 órát kint kell hagyni ahhoz a napon, hogy újra tudjuk használni.

Több csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik USBA-A, USB-C is található rajta, így nem kell mindenféle átalakítókkal ügyködnünk. IPX4 vízállóság jellemzi, ami a ráfröccsenő vizet képes problémamentesen elviselni, így nem kell aggódnunk az eső miatt sem.

"Összességében a napenergia hasznosítása, a nagy kapacitás, a sokoldalú csatlakozási lehetőségek, a vízállóság és a hordozhatóság mind olyan jellemzők, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig rendelkezésre álljon energiánk és a különböző elektronikai eszközeink mindig töltve legyenek kempingezés, kirándulás vagy akár egy elhúzódó horgászat közben is."

- olvasható az ORIGO-n.

Az eszköz 35.000 forintba kerül, ami nem egy alacsony összeg, de ha nem szeretnénk soha áram nélkül maradni a szabadban, akkor mindenképp megéri.

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram