2023. szeptember 11.

Okosóra svájci módra - Ez a 4 kedvenc modellünk

A technológia ugrásszerűen fejlődött az elmúlt évtizedekben, az okosórák, okostelefonok és a laptopok fejlesztése az emberiség eddigi legnagyobb előrelépései közé tartozik.

Figyelembe véve, hogy a technológia milyen gyorsan fejlődött minden piacon, nem meglepő, hogy a technológiai innováció az óraiparra is átterjedt. Számos óramárka, mint például a Suunto és a Casio, elkezdett kísérletezni az okos funkciókkal is rendelkező órákkal, amelyek célja, hogy megkönnyítsék mindenki életét, és minimalizálják a mindennapi gondjainkat.

Ezek a márkák lépéseket tettek az okosóra-iparágban való terjeszkedésre is, ami a kiváló svájci okosórák folyamatosan növekvő katalógusát eredményezte.

Alpina Horological Smartwatch

Az Alpina jelentős erőfeszítéseket fektetett a lenyűgöző svájci okos-eszközök létrehozásába. A márka egyik kiemelkedő modellje az Alpina Horological Smartwatch, mely egy hibrid óra, amely a klasszikus analóg stílust a csúcstechnológiás digitális képességekkel ötvözi.

okosra

Ez az Alpina időmérő IOS és Android kompatibilitással rendelkezik, így az okostelefonodon lévő hivatalos Alpina alkalmazáshoz is csatlakozhatsz vele. Ezzel olyan funkciókhoz is hozzáférhetsz, mint az alváskövetés, a fitneszkövetés, az intelligens alvásriasztás, az aktív riasztások, a világidő és még sok más.

Montblanc Summit 3

Ha stílusos svájci okosórát keresel, amely tökéletes a következő vacsoraeseményedhez, akkor érdemes megnézned a Montblanc Summit 3-at. Ez egy elegáns modell, amely nagyon kvintesszenciális vonzerőt képes sugározni, miközben kiváló technológiai funkciókat is tartalmaz, amelyek lenyűgözik a sportrajongókat és az alkalmi kalandorokat egyaránt.

okosra

Ez a Montblanc óra egy fényes 42 mm-es rozsdamentes acél tokban kapott helyet, amelyhez egy rugalmas fekete bőrszíj párosul. A tokot fényes polírozott felület díszíti, ami még inkább kiemeli az óra divatos megjelenését. A tok jobb oldalán egy vastag, hagyma alakú korona található, valamint két nyomógomb, amelyekkel az óra kronográf funkcióit vezérelheti.

Bár ez egy praktikus érintőképernyős számlap, megtartja az analóg kijelzőt, hogy az órának egy bizonyos klasszikus hangulatot adjon. A Montblanc Summit 3 okosóra funkciói közé tartozik a fitneszkövetés, amely lehetővé teszi a pulzusszám és a lépések számának nyomon követését, a telefonkapcsolat, a GPS és még sok más funkció.

Frederique Constant Horological Smartwatch

A Frederique Constant egy újabb nagy hírű svájci márka, amely áttörést ért el az okosórák piacán. A Frederique Constant Horological Smartwatch egy csodálatos hibrid modell, amelynek finom és sokoldalú stílusa könnyen párosítható szinte bármilyen öltözékkel.

okosra

Ez az okosóra 42 mm-es rozsdamentes acél tokkal és borjúbőrből készült elegáns szürke szíjjal rendelkezik. Ezt egészíti ki a texturált, világosszürke számlap, amely növeli az időmérő komolyságát. A számlap ezüst applikált óraindexekkel, lumineszkkel bevont éles kardmutatókkal és egy nagyméretű segédmutatóval van ellátva 3 óránál.

Ezt a Frederique Constant Horological Smartwatch-ot egy kvarc szerkezet hajtja. Amellett, hogy kétéves akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet.

Hublot Big Bang E okosóra

Ebben a bejegyzésben a Hublot Big Bang E Smartwatch-ot mutatjuk be. A Hublot hihetetlenül sikeres volt az egzotikus svájci órák bemutatásában, amelyek egyedülállóak és könnyedén sugározzák a luxust, és a Hublot Big Bang E Smartwatch egy csodálatos kiegészítése az arzenáljának, most pedig már a polcokon van a 3. generáció is.

Ez a Hublot Big Bang óra egy 42 mm-es titánium tokban és egy fekete gumiszíjjal kerül bemutatásra, és Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100+ processzort kapott.

okosóra

A Google Wear OS rendszer fut rajta, így Android és IOS rendszerrel is kompatibilis. Ha ezt a Hublot órát okostelefonjához csatlakoztatja, hozzáférhet az üzenetértesítésekhez és a Google Play összes kívánt alkalmazásához rajta keresztül. Ez az okosóra a hagyományos óra komplikációk széles skáláját kínálja digitális formában is, beleértve az öröknaptárt, a holdfázisjelzőt és a második időzónát.

okosóra

A svájci okosórák talán nem olyan népszerűek, mint a tipikus Apple vagy Android okosórák, de biztosak lehetünk benne, hogy a fent felsorolt órák mindegyike biztosan meg lepni a képességeivel.

Ráadásul az ezeket az okosórákat gyártó svájci márkák mind híresek az órakészítésben való jártasságukról.

Az óraművészetben szerzett több évtizedes tapasztalattal biztos lehet benne, hogy ezeknek a svájci márkáknak az okosórái strapabíróak, megbízhatóak és jól is néznek ki.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram