2023. július 29.

Ez az online platform óriási segítség a szülőknek

A gyermekvállalás nem egy egyszerű dolog. Számos kihívással jár, amelyekhez olykor elkerülhetetlen egy szakember véleménye, segítsége. Szerencsére ma már online is elintézhetünk ezzel kapcsolatban is rengeteg mindent

Ez a gyermekek egészséges fejlődése és boldogsága, valamint a szülők nyugalma szempontjából is kifejezetten fontos. A szülésfelkészítő és kísérő, a szoptatási tanácsadó, az alvásszakértő, a gyereknevelési tanácsadó vagy akár az iskolai előkészítő pedagógus is olyan szakemberek, akiknek a kompetenciája és szaktudása hozzájárulhat a család harmonikus mindennapjaihoz, már akár online keretek között is elérhetők.

"A gyermeknevelés olyan széles területet ölel fel, hogy szinte lehetetlen mindenhez érteni. A szülők gyakran nem is tudják, hogy léteznek olyan szakemberek, akik segíthetnek nekik egy-egy speciális probléma megoldásában. Például egy beszédfejlesztő segítségével javítható a gyermek beszédértése és kifejezőkészsége, gyermekpszichológus vagy gyermekcoach pedig hozzájárulhat az egész család életminőségének növeléséhez."

– avat be Gál Anita, gyermekekkel foglalkozó szakértőket egy online felületre gyűjtő Kihezvigyem.hu tulajdonosa.

A gyermeknevelés szakértői online, egy helyen

Ennek az online platformnak köszönhetően a szülők bárhol és bármikor elérhetik a szükséges információkat, és megtehetik az első lépést a személyre szabott támogatás felé. A legtöbb szülő számára azonban nehézséget jelent, hogy megtalálja és kiválassza a gyermeke egyedi igényeihez megfelelő szakértőt. Éppen ezért fontos, hogy a tapasztalt szakemberek, mint például a szülő-csecsemő- és kisgyermek konzulensek, coachok, jóga oktatók vagy a mozgásfejlesztők egy platformon belül hozzáférhetőek legyenek, hogy a szülők könnyen és gyorsan megtalálják közülük a számukra legmegfelelőbbeket.

“A szakemberek segítségével a szülők nem csupán konkrét megoldásokat kapnak a felmerülő kérdéseikre, de az általuk nyújtott támogatás révén magabiztosabban állhatnak a gyermekvállalás, nevelés és gondozás kihívásai elé. Ha a szülők jobban megértik a gyermekükkel kapcsolatos folyamatokat, képesek lesznek az ő igényeihez igazodó, hatékony megoldásokat alkalmazni. Ez a kihívás vezetett arra, hogy létrehozzam a Kihezvigyem.hu platformot, ahol hatékony módon kereshetnek a szülők a széleskörű tapasztalattal rendelkező szakértők között."

- zárta gondolatait Gál Anita.

Ha pedig cseperedik már a gyermek és minden másodpercben a telefonunkat szeretné megkaparintani, szintén a szülők feladata, hogy felkészítsék gyermekeiket az social media által hozott veszélyekre.

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram