2023. július 17.

A Photoshopba költöző MI már magyarul is tud - Ez lesz 2023 új slágere

A mesterséges intelligencia napról napra egyre népszerűbb, és természetesen az Adobe is csatlakozott a Firefly-val. A vállalat ma bejelentette, hogy a Firefly elérte az 1 milliárd képet, és már globálisan is használható.

Az AI modellekből álló új Firefly család az Adobe termékeiben lesz elérhető. Jelenleg béta üzemmódban használható szöveges utasításokból grafikák létrehozására, generatív kitöltéssel elemek hozzáadására vagy eltávolítására fényképekről, és ehhez nincs is szükségünk másra mint egy megfelelő számítógépre és persze internetre.

photoshop

Múlt heti közleményben az Adobe közölte, hogy a felhasználók mostantól a Firefly önálló online szolgáltatásban is készíthetnek képeket és szöveghatásokat a helyi nyelven, közöttük magyarul is. Ez a szolgáltatás mostantól 20 különböző nyelvre is lokalizálható lesz.

A szoftver felhasználói felülete mostantól 20 nyelven érhető el, például németül és franciául, valamint brazilul, magyarul és portugálul.

A Firefly márciusban debütált az online felülettel. Azóta az Adobe hozzáadta az Illustrator, a Photoshop és az Express programhoz.

Mivel a Firefly-t az Adobe stockfotó-kínálatának részét képező fotókon "képzik ki", az Adobe garantálni tudja, hogy a vállalatok által a Firefly segítségével előállított képek kereskedelmi felhasználása biztonságos. A vállalkozás még kártérítést is kínál a vállalati felhasználóknak.

Az Adobe történetének két legjobban fogadott béta kiadása, a Firefly weboldal és a Photoshop a cég szerint több mint 1 milliárd kép létrehozását eredményezte.

A jelenlegi világméretű növekedéssel várhatóan több millió új felhasználóval bővül a felhasználói bázis, a szolgáltatásról bővebben ide kattintva olvashatsz.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram