2023. augusztus 07.

Már a porszívóba is mesterséges intelligencia került: Itt a 2023-as Samsung Bespoke Jet MI

A könnyű porszívó a kategóriavezető mesterséges intelligencia technológiájának köszönhetően fokozott tisztítási élményt kínál

A Samsung bemutatta a Samsung Bespoke Jet MI-t, a vállalat eddigi legerősebb akkumulátoros porszívóját. A készülék akár 280 W szívóteljesítményt, továbbfejlesztett, öntisztító all-in-one állomást és mesterséges intelligencia alapú funkciókat kínál.

A Samsung eddigi legerősebb és legjobb üzemidejű vezeték nélküli porszívója

A Bespoke Jet MI nagyteljesítményű Hexajet motorral érkezik, amely a 280 W-os szívó-, és 730 W-os maximális teljesítményével a Samsung eddigi legerősebb porszívója. Az ultrakönnyű, mindössze 150 gramm súlyú motor az előző modellekhez[3] képest 25 százalékkal nagyobb szívóteljesítményt és 52 százalékkal magasabb tisztítási hatékonyságot biztosít.

Annak érdekében, hogy a felhasználók hosszabb ideig, szinte megállás nélkül takaríthassanak, a Bespoke Jet MI a Samsung porszívók történetének leghosszabb, százperces, egyakkumulátoros üzemidejével érkezik. Az előző modellhez képest 80 százalékkal magasabb, 4500 mAh kapacitású akkumulátort úgy optimalizálták, hogy teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson keresztül is megőrizze.

A Bespoke Jet MI kefék és tartozékok széles választékával érkezik a piacra. Az Active Dual Brush kefe a legtöbb padlófajtán hatékonyan tisztít, a beépített LED-világításnak köszönhetően pedig látványosabbá teszi a sötét sarkokban heverő port, míg a nehezebben elérhető területek hatékony tisztítására tervezett Slim LED Brush+ kefe rendkívül könnyen irányítható kialakítással és ugyancsak LED-felszereltséggel érkezik. A készülék és a kefék kényelmesebb tárolását a tartozéktároló teszi lehetővé.

MI-alapú takarítás az eddigi legintelligensebb takarítási élményért

A Samsung MI Optimum Tech technológiát alkalmazó, teljesen új MI vezérelt üzemmódnak köszönhetően a Bespoke Jet MI készülék nem csak hatékonyabb tisztítást biztosít, a legkülönbözőbb környezethez is alkalmazkodik. A Bespoke Jet MI az első olyan akkumulátoros porszívó, amely UL Solutions hitelesítést kapott az egyik vezető független biztonságtudományi szervezettől. Az MI Takarítási Módnak köszönhetően, az optimális tisztítás és maximális akkumulátor-hatékonyság érdekében képes felismerni és meghatározni a takarítandó felület típusát.

Az MI Takarítási Mód alkalmazásakor a Samsung Bespoke Jet MI először a szívóerőt szabályozó vezérlőjén keresztül érzékeli a kefeterhelést, majd a nyomásérzékelőin keresztül a légnyomást is méri. A padló típusának beazonosítása érdekében elemzi az adatokat, az intelligens algoritmus pedig a kapott eredményeknek megfelelően, a leghatékonyabb teljesítmény érdekében beállítja az optimális szívóerőt és kefehenger sebességet.

Az MI Takarítási Mód az Active Dual Brush kefével együtt alkalmazva akár 14 százalékkal csökkentheti az akkumulátor energiafelhasználását és 6 százalékkal növelheti a manőverezőképességet. Slim LED Brush+ kefével történő együttes használat közben pedig akár 21 százalékkal csökkenhet az akkumulátor fogyasztása, miközben a manőverezőképesség 8 százalékkal javulhat.

porszívó

A Bespoke Jet MI mesterséges intelligenciát alkalmazó tisztítási technológiáján túl a SmartThings és a Smart Wi-Fi csatlakoztathatóság is hozzájárul a készülékek testre szabhatóságához és az optimális tisztaság eléréséhez. Az intelligens öndiagnosztikai funkciók hozzájárulnak, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki készülékükből, miközben a porszívó a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja, és ehhez csak internetre van szükségünk.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram