2023. július 12.

Úgy néz ki felújított változatot kap a Red Dead Redemption

Bár a Red Dead Redemption második része még mindig óriási népszerűségnek örvend, nemrégiben röppent fel a hír, miszerint az első rész sem merül örök feledésbe.

Egy dél-koreai korhatár-besoroló szervezet buktatta le az ügyet.

Megújul a Red Dead Redemption

Ha valaki a netes western játékok világában érzi magát a legotthonosabban, az most nagyon vidáman olvashatja ezeket a sorokat, hiszen minden jel arra mutat, hogy a sorozat régi klasszikus változata kap egy felújított verziót, ami az újgenerációs konzolokra lesz optimalizálva.

"Egy Dél-Korea videójátékok besorolásával foglalkozó szervezete újból minősítést adott a Red Dead Redemption első részének, a korábban látottnak megfelelően 18 év feletti közönségnek ajánlja a terméket."

- olvasható az ORIGO oldalán.

red dead

Az első rész 2010-ben jelent meg az akkor aktuális platformokon, amely szinte minden díjat bezsebelt, amit csak lehetett. Nemrégiben a GTA IV felújítása során volt halható a pletyka, hogy az RDR első része is be lett állítva erre a bizonyos futószalagra. Sajnos ez a szalag nem pörgött elég gyorsan, a fejlesztők összes energiáját elvette a GTA, így a közönség le is tett róla, hogy ebből lesz valami.

Azóta eltelt egy év és gyakorlatilag semmilyen hír nem jött ezzel kapcsolatban, mind ezidáig. Reméljük, hogy az újabb besorolást ezt jelzi és nem csak valami kósza félreértésből adódott.

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram