2023. november 07.

Akár tévén is nézhetők az RTL streamingplatformjának tartalmai - A TARR előzetők pedig ingyenesen nézhetik

Az RTL+ alkalmazással közvetlenül a tévé képernyőjén tekinthetjük meg a teljes kínálatot.

Az RTL+ Active csomagot igénylők három eszközön is nézhetnek egyszerre tartalmakat.

Ez a csomag az RTL+ Light csomaggal szemben több műsorral rendelkezik, amelyek hosszabb ideig érhetők el, és a legtöbb Full HD minőségben is lejátszható. Az erre előfizető felhasználók emellett kevesebb reklámmal találkoznak, ezen felül a TARR Kft. kábeltv főcsomaggal rendelkező lakossági előfizetői számára ingyenesen elérhető az Active online szolgáltatás.

RTL

Az Active szolgáltatás elérhető:

  • böngészőből számítógépeken
  • okos eszközökön az RTL+ applikáció segítségével
  • Chromecaston keresztül televíziókon - így akár könnyedén nézhetjük nagyban is.

De mit is kínál az RTL+ Active előfizetés?

A kedvenc RTL-es tartalmaid mellett exkluzív címekkel is találkozhatsz, extra költségek nélkül. És ezen felül persze belekerült a letöltés funkció valamint a gyereksarok funkció is.

Az RTL+, mely az első nagy, magyar, reklámmentes előfizetéses streaming szolgáltató. A platform különlegessége, hogy szinte egész évben érkeznek rá kifejezetten ide készült szórakoztató és ismeretterjesztő műsorok, többek között magyar sorozatok, realityk, talkshow-k és dokumentumfilmek.

RTL

Ezen itt lehet követni az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga futballmérkőzéseit is, valamint kizárólag itt nézhetőek az RTL csoport német, holland és francia saját gyártású sorozatai.

Nagy lépés volt ez, hiszen mindenképpen kockázatos beszállni arra a piacra, ahol a Netflix és az HBO Max is versenyben van az előfizetőkért, és a nézőkért. Ám ez az előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott sorozatokkal és több mint 5000 órányi prémium tartalommal várja az előfizetéssel már rendelkező felhasználókat. Az új előfizetők a streamingszolgáltatás prémium tartalmait ingyenes próbaidőszakkal élvezhetik.

Valamint a streamingszolgáltatásá előfizetéssel rendelkező felhasználói már nemcsak számítógépen, iOS vagy Android mobiltelefonos applikációban, LG okostelevízión, hanem Android TV operációs rendszert futtató eszközökön is élvezhetik az exkluzív tartalmait.

Az immár számos eszközön elérhető az alkalmazás hamarosan újabb felülettel bővül, és rövidesen megérkezik a Sony PlayStation 4 platformra is.

A digitális tér kínálta lehetőség és kényelem, amit már említettem a bankszektorban a FinTech cégeknél, itt is lépéselőnyt biztosít, illetve egy olyan réteget szólít meg akik már ebben nőttek fel. Nem hal meg, csak átalakul. Mint minden, mint mi is!

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram