2023. június 30.

Itt a lista, mely Samsung mobilok frissülnek Android 14-re

A mobilok frissítése mindig örömmel tölti el a felhasználókat, hiszen az 1-2 éves készülékük így gyakorlatilag képes, szinte teljesen megújulni.

Persze a hardverek nem lesznek hirtelen jobbak, de ha optimalizálják őket utólag, akár nagyobb teljesítményre is képesek, mint azelőtt.

A Samsung egyértelműen az egyik legnépszerűbb Android rendszerrel ellátott mobilcsalád, az iOS-es Apple iPhone-ok igazi riválisa. Nem is kérdés tehát, hogy folyamatosan megy a harc, ki mikor frissít, kinek jobb a rendszere, ki a népszerűbb. Most épp az Android 14 és a One UI 6.0 van soron, amiből utóbbinak még a bétaprogramja sem indult el, de a SamMobile már most összerakta a listát, mely készülékek fognak frissülni pontosan.

Mostanára elég átlátható, mikor milyen frissítés fog történni a gyártónál, ezért nem akkora meglepetés ez az időzítés. 4 nagyobb frissítést ígérnek az S21 és azutáni csúcsmodellekre, illetve egy-két középkategóriás mobil is helyet kap a csomagban.

Íme a Samsung listája:

  • Felső kategória: Az S21-től a Galaxy Flip 4-ig minden frissül
  • Közép kategória: A73, A72, A54, A53, A52, A34, A33, A24, A14, A13 és A04s
  • Ezen felül: a Galaxy M54, M53 5G, M33 5G, M23, Galaxy F54, F23, F14 5G, Galaxy Xcover 6 Pro és a Galaxy Tab S8 széria.

Kép: Jeenah Moon Forrás: Bloomberg

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram