2023. július 18.

A Samsung S24 csúcsmodelljeinél gyorsabb lesz a töltés - Új akkumulátortechnológia áll a háttérben

A Samsung S24 Ultra és az S24+ állítólag 65 wattos töltésteljesítménnyel várható, az alapmodellre nem maradhat elég gyártókapacitás.

A 65 watt egyáltalán csúcskategóriás teljesítmény, de a jelenlegi 25 és a Samsung porfóliójában elvétve használt 45 watthoz képest mégiscsak előrelépés lesz, legalábbis az Ultra és Plus modellek esetében.

samsung S24

Az iparági csúcs a mobiltelefonoknál jelenleg a 240 watt, de a Xiaomi már a 100 wattot is meglépte a középmezőnyben, így egészen furcsa az, hogy ameddig a termékcsalád két felsőbb modellje megkaphatja a 65 wattot, addig az alapmodell maradhat 25 watton.

Az Apple háza táján az USB-C használata azonban lehetővé teszi, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max 20W-os töltési sebességét hivatalosan is növelje a magasabb 27W-29W-os töltési csúcsra, amelyet elődeik most már amúgy is elérhettek az egyik erősebb Apple töltővel.

A fejlesztést egy új akkumulátortechnológia teszi lehetővé a Samsung S24-es termékcsaládjánál.

De mi a helyzet a konkurenciánál? Ahogy arról már beszámoltunk, at Apple új iPhone 15 és iPhone 15 Pro szériája várhatóan idén ősszel jelenik meg, és ma néhány részlet derült ki az üzemidővel kapcsolatban. Az iPhone 15 széria akkumulátorának kapacitásáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram