2023. augusztus 18.

Starfield: Egy új, majdnem 10 perces gameplay demo látott napvilágot

Már szinte alig tudjuk kivárni a Starfield megjelenését, de szerencsére már nem kell sokat aludni, hiszen szeptember hatodikán indul a nagy felfedezés.

Az év legjobban várt játékára a gyártók is serényen készülnek. Nem rég írtuk, hogy a Starfield témájú Xbox perifériák is elég nagy népszerűségnek örvendenek, illetve pár napja jelentették be az AMD legújabb dedikált családját, egy vadonatúj csúcskategóriás processzort és egy videókártyát.

"A CPU-t mondjuk nem vitték túlzásba, mert a Ryzen 7 7800X3D-nek csupán a doboza lett egyedi. Igaz, maga a chip úgysem látszik használat közben, de ennél azért kicsit jobban megerőltethették volna magukat. A Radeon RX 7900 XTX viszont pazarul néz ki, ahogy az az alábbi videón is látszik."

- írja a PC World.

Ezeket az eszközöket nem lehet sajnos megvásárolni, ezek nyereményjátékok során lesznek kisorsolva ami ha szerencsénk van, akkor igen kedvező. Ha viszont inkább több a pénzünk, mint a szerencsénk, akkor lehet érdemes megvárni, amíg valaki a győztesek közül felrakja az online kereskedelmi térbe.

A Starfield Instagram oldalán leginkább olyan videókat láthatunk, amelyek nem féltétlen a játékból lettek felvéve, leginkább kedvcsináló történeteket és felkészítő videókat láthatunk arról, hogyan is vágjunk bele egy olyan kalandba, amelyet a készítők körülbelül 25 éve fejlesztenek.

A Starfield a valóságban

Amit igazán szeretünk nézni, azok nem az átvezetők, vagy a trailerek, hanem maga a játék, ezért a tesztelőktől jövögetnek végre a videók a témában. A legutóbbi, ami kifejezetten csodálatosan fest az IGROKAEFF YouTube csatornájára került fel a napokban:

https://www.youtube.com/watch?v=KVKuMDCtRdw

Amint azt láthatjuk, izgalmakban és tennivalóban nem lesz hiány, ha nekikezdünk ennek a csodának.

Internet: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram