2023. szeptember 07.

Még csak most jelent meg, de máris életet mentett a Starfield

Nem rég jelent meg az egyik legjobban várt játék az univerzumban.

Persze kap hideget-meleget rendesen, hogy vannak vele problémák, olykor unalmas, de ezt leginkább azok kommentelik, akik amúgy is ilyeneket szoktak. Talán azért kevesebb olykor a pozitív felhang az ilyen játékos fórumokon, mert akinek tetszik, az épp játszik vele ahelyett, hogy írogatna róla.

Kép: Insider Gaming

Hogyan függ össze a Starfield és egy ép bőrrel megúszott tűzeset?

A Starfield hivatalosan szeptember 6-án jelenik meg, de elérhetővé vált egy 'early access' opció, azaz már akár augusztus 31-én hozzá lehetett férni a játékhoz annak, aki megveszi a megfelelő csomagot. Egy amerikai férfi, aki tidyckilla néven fut redditen elmesélte, hogyan mentette meg életüket a Starfield. Általában nem egy sokáig fennmaradó típus, de most, hogy a várva várt játéka végre napvilágot látott úgy döntött, hogy a megjelenés napján egész éjjel játszani fog. Ez okozta óriási szerencséjüket, hiszen így hajnal három felé azt is meghallotta, hogy alattuk történt egy kisebb robbanás, illetve a meleget és a füstöt is időben el kezdte érzékelni, így ki tudta menteni párját és a macskájukat még az előtt, hogy jobban eldurvult volna a helyzet.

Kép: Exputer.com

"A tűz az alattuk lévő lakásban tört ki, azonban a részletek tisztázatlanok. A férfi feltételezi, hogy a dohányzó idős szomszéd valahogy kigyújtotta a lakást, az általa meghallott robbanás talán az oxigénpalackjának az eldurranása lehetett"

- olvasható az ORIGO oldalán

Természetesen ez bármely játék lehetett volna, de ha most épp nem a Starfield jelenik meg és nem ilyen korai hozzáférős verzióban, valószínűleg sokkal csúnyábban is végződhetett volna ez az eset.

Főkép: IGN

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram