2023. május 15.

Akár tablet méretű is lehet a leendő iPhone 16 Ultra

Már az eddigi készülékek sem arról voltak híresek, hogy elrejthetőek lennének a farzsebünkben, ennek ellenére a jelenlegi híresztelések szerint az Apple iPhone 16-os szériája még ennél is nagyobb lesz. Az új készülékek kapcsán mindig rengetegen próbálják megfejteni, kitalálni a specifikációkat.

Ez akár egy jó kis játéknak is felfogható, ahol próbáljuk megtippelni a helyes válaszokat és reménykedünk, hogy végül igazunk lesz. Az egyik legfoglalkoztatóbb kérdés az emberek számára egyértelműen a méret. Még ha nem is ez a lényeg, akkor is ezt a bizonyos méretarányokkal megáldott okostelefont fogjuk betuszakolni a tapadós farmerünk zsebébe, vagy épp a hölgyek az indokolatlanul kisméretű kézitáskájukba, tehát nagyon nem mindegy mekkora.

Mint azt már tapasztalhattuk, ezek a kiszivárogtatások, spekulációk és tippek sokszor nem fedik a valóságot. Emlékezzünk csak vissza, a hajlított kijelzőjű mobilok megjelenése előtt hány olyan renderelt kép keringett a neten, amik végül sosem láttak napvilágot. Nem igazán szabad ezeknek vakon hinni, viszont azért van egy-két olyan név, aki általában egész jó garancia arra, hogy amit mond, az körülbelül úgy is lesz.

Annak ellenére, hogy még az iPhone 15 bemutatására is hónapokat kell várni, a türelmetlenek már a 16-is szériával foglalkoznak. Ezeket az információkat Ross Young szivárogtatta ki a Display Supply Chain Consultants elemzője.

– írja az ORIGO.

Annyi biztosan kiderült, hogy a készülékek képaránya és képátlójuk mérete is eltérő lesz az eddigiekhez képest. Többen próbáltak tippelni, az egyik ilyen próbálkozáshoz maga Young is hozzászólt, hogy „közel”, azaz közel jár az igazsághoz az illető, miszerint az iPhone 16 Ultra akár 6.9 hüvelykes is lehet, ami már a tablet kategória alja.

Az Apple egyébként sosem arról volt híres, hogy minél nagyobb készülékeket szeretne piacra dobni, mindig is egy középutat választottak gyakorlatilag minden készülékükben, ami nagyon szerethetővé és könnyen hordozhatóvá tette őket, ami egyáltalán nem utolsó szempont.

Kép: LEET.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram