2023. augusztus 17.

Az iPad-en kívül nem nagyon vesszük a tableteket

A tabletek népszerűsége drasztikusan csökkent a koronavírus járvány óta. A pandémia kikényszerítette, hogy az emberek az otthoni tanulás és a home office miatt kénytelenek legyenek ilyen eszközöket vásárolni.

Természetesen aki csak emiatt vett bármit is, megpróbálta a legolcsóbban kihozni, így a "nem almás" készülékek is elég jól el kezdtek fogyni. Amint ez a szörnyű időszak véget érte látni lehetett, hogy az Apple elég jól tudta tartani a növekedését, míg a témában konkurens cégek jelentős, körülbelül 10%-os visszaesést produkáltak.

Miért olyan népszerű az iPad a tabletek között?

Egyrészt az elmúlt évek azt mutatták, hogy bár drágábbak az Apple által gyártott ipad verziók sokkal felhasználóbarátabbak. Ha az ember bármit is szeretne készíteni virtuális ceruzával, akkor évek óta az iPad a legjobb megoldás erre, ezáltal a bármilyen tervezési/grafikai munkát végzők kérdés nélkül inkább iPad-et vesznek, mint bármely más Androidos tabletet, másrészt az applikációk is valahogy sokkal gördülékenyebbek és kompatibilisebbek, mint Androidos ellenfeleinél.

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram