2023. október 11.

Új PlayStation 5-öt mutatott be a Sony

Funkcionalitásban persze nem kell lényegi változásra számítani az új PlayStation 5-nél.

Jó ideje piacon van már a Sony PlayStation 5, amely immáron nagy mennyiségben is elérhető, a kezdeti nehézségek után már egyszerű beszerezni a konzolt, hiszen akár már az interneten is megtudjuk rendelni. A japán vállalat viszont egy kicsit újít idén, így novemberben megérkezik az új, vékonyabb kiépítés.

PlayStation 5

Az új konzolnak jön egy digitális, illetve egy beépített Blu-ray-olvasóval rendelkező változata. Ezek ára Európában rendre 450 és 550 euró lesz - írja a Prohardver.

Viszont később a digitális kiadás mellé vásárolható majd külső Blu-ray meghajtó is, amiért 120 eurót kér majd a Sony.

PlayStation 5

A funkcionalitást tekintve változás, hogy két darab elülső USB Type-C interfésszel lehet majd gazdálkodni, továbbá az oldallapok tekintetében már négy részre van osztva a termék, így több dizájnvariációra nyílik lehetőség. A külsőségeket figyelembe véve az új modell fizikálisan 30%-kal kisebb az elődnél, és a tömege is 18, valamint 24 százalékkal csökkent – függően attól, hogy melyik verziót nézzük.

Ezeken túlmenően külön, 30 euróért jön az új Vertical Stand kiegészítő, amivel állítva is használható majd az alapértelmezetten fektetett működésre kényszerített konzol.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram