2023. november 08.

Újabb frissítést adott ki a Microsoft a Windows 11-hez - Mutatjuk

Ha Windows van a gépeden, 3 új funkciót kap most.

Az egyik módosítás a beépített csevegőalkalmazás átszervezése: a Chat ezentúl a Microsoft Teamsben lesz rögzítve a Tálcán. Az indításával egy kompakt ablak jelenik meg, amely a lehetővé teszi a gyors kapcsolatba lépést a barátokkal, családtagokkal, kollégákkal és másokkal.

windows

Mostantól SMS-t is küldhető a Microsoft Teamsen belül. Bár használható a Telefon kapcsolat app is az androidos okostelefon és a számítógép összekötésére, ez a Teams segítségével is megtehető - írja a HVG.

A harmadik, szintén apró, de fontos változás, hogy a frissítés után a Start menün belül a rendszer beállításához szükséges alkalmazásokat külön címkével ellátva találjuk meg.

A telepített alkalmazások listáját pedig a Beállítások – Rendszer – Rendszerösszetevők menüpontok alatt is megnézhetjük.

windows

Ahogy a Mashable megjegyzi: a frissítést azért is érdemes telepíteni, mert aki kihagyta a Microsoft szeptemberi Windows-frissítését, az most azokat a funkciókat is megkapja, amik akkor érkeztek.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram