2023. október 31.

Bemutatkozott a Xiaomi Watch S3 - Kedvező ár, nagyszerű design

A Xiaomi Watch S3 a vadonatúj HyperOS-t használja.

Képek alapján meglehetősen elegáns lett a Xiaomi új órája, tokozása fém, az AMOLED kijelzője pedig 1,43 colos, 466×466 pixeles felbontással és 600 nites maximális fényerővel.

Xiaomi

Az alap színvariáció fekete és fehér lesz alapból, de vannak egyéb kiadások is, az Abysmal Sea nevezetű kékes árnyalatú és számozott a lünettája, rozsdamentes acél tokkal, a Dual Time pedig zöld és fekete, kerámia lünettával, melyek szabadon cserélhetőek.

Az akkumulátor ideje 15 nap ideális esetben, de gyorstöltős, így 5 perc töltéssel már 2 napnyi energiával láthatjuk el, valamint nagy előny, hogy az óra képes eSIM-et fogadni, tehát az okostelefonunk nélkül lehet majd vele hívásokat intézni.

Kétféle verzió lesz kapható, a sima változat 799 jüan, azaz 40 000 Ft lesz, az eSIM-es variáns pedig 999 jüan, azaz 50 000 Ft, de itthon majd többre kell számítani, hiszen ezek a kínai árak a Xiaominál mindig alacsonyabbak.

Xiaomi

Az okosórák már nemcsak a felnőtteknek szólnak. A gyermekek számára kifejlesztett okos órák egyre népszerűbbek, és sok szülő számára kiváló eszköz lehet a gyermekük biztonságának és kommunikációjának követésére. Ezek az eszközök nemcsak az időt mutatják, hanem számos egyéb funkciót is kínálnak, mint például a telefonhívások, üzenetek küldése, és akár GPS követés is. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy milyen okos órát vegyünk a gyerekeknek, és milyen fontos szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlás során - sok esetben mobilinternet csomagokkal tovább bővíthetők ezek a lehetőségek.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram