2023. augusztus 31.

'A Zoom alkalmatlan a közös munkára' - mondja a Zoom alapítója

Érdekes mondatok hangzottak el nem régiben, miszerint a Zoom alapítója Eric Yuan úgy nyilatkozott, hogy alkalmatlan a közös munkára az általuk fejlesztett szolgáltatás.

A Zoom a COVID járvány időszakában lett híres,

hiszen ők voltak a leggyorsabbak akik reagáltak a problémára. Ingyenessé tették a szolgáltatásukat, ezzel milliókat bevonzva a Zoom-os közösségbe. A járvány végeztével természetesen visszaállították a havidíjas konstrukciójukat, ennek ellenére sokan maradtak az általuk megszokott videochat-es felületen.

"A home office gyors terjesztésében kulcsszerepet játszott szolgáltatás alapítója a hónap elején bejelentette, hogy most már neki is elege van a zoomolásból, így a korábbi ígéretét megszegve nem csak a munkaerő 2%-át rendeli vissza az irodába, hanem az irodák 80 kilométeres körzetében lakók számára kötelezővé teszi a rendszeres bejárást."

- írja az ORIGO

A döntését azzal magyarázza az igazgató, hogy egyszerűen képtelenség bizalmat kiépíteni a dolgozók közt, holott ez minden jó munkahely alapja, tehát gyakorlatilag azzal vádolja a saját szolgáltatásukat, hogy alkalmatlan a közös fejlődés elősegítésére. Ez persze teljesen ellentmond annak, ahogyan eddig a cég reklámozta magát.

Mobilinternet az alkalmazás használatához: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram