2023. augusztus 22.

Tanévkezdésre ZTE Blade A31 Plus: Ezt tudja egy belépő kategóriás okostelefon

ZTE Blade A31 Plus 6” kijelzővel, 32 GB belső tárhellyel 8 magos processzorral elegendő a mindennapi feladatok elvégzéséhez.

Az első mobiltelefon kiválasztása gondos megfontolást igényel, mivel fontos, hogy a gyermek biztonságosan és felelősségteljesen használhassa azt, ám a Vissza a suliba ajánlattal már nem kell sokáig vacillálni a választáson, hiszen 990 forintért egy új mobiltelefont kaphattok.

Sokat beszéltünk már arról, hogy a gyermek első okostelefonjának nem kell csúcskategóriás készüléknek lennie, és ameddig nincsenek tisztában a pénz, és az eszközök értékkel, addig ezzel többet ártunk mint használunk. Az alábbi cikkben megmutatjuk, mit tud a piac első szegmensében lévő eszköz, amely akár 990 forintért megszerezhető. Hogy, hogyan? A cikkből az is kiderül.

ZTE

A kérdés, hogy mikor és milyen feltételekkel adhatók át gyermekeinknek az okostelefonok, azonban gyakran egy összetett és gondosan mérlegelt döntést kíván. Az optimális életkor meghatározása mellett, fontos figyelembe venni a gyermek érettségét, a családi környezetet, és az eszköz használatának előnyeit és kihívásait - erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

A most akár 990 forintért elérhető ZTE Blade A31 kijelzője magával ragadó megjelenítést biztosít, amely feldobja az okostelefon általános használatát. A Blade A31 Plus egykamerás beállítása alapvető fotózási képességeket kínál megfizethető áron.

A ZTE telefon szelfikamerája sokoldalú és képes fényképezési élményt nyújt, lehetővé téve, hogy könnyedén készítsen lenyűgöző képeket, és megoszthassa pillanatait másokkal.

A ZTE készüléke körülbelül 200 g-os súlyával kényelmesen kézben tartható és hordozható, így alkalmas a mindennapi használatra. A ZTE Blade A31 Plus egyenesen a csomagból kivéve az Android OS v11.0 Go Edition operációs rendszerrel működik. Ez biztosítja a zökkenőmentes felhasználói élményt, és a képességek széles skáláját már a kezdetektől fogva.

ZTE

A honlapok betöltésére picit várni kell, a 2 GB RAM sem rengeteg, de a navigáció és az alkalmazások megnyitása abszolút használható tempóban történik.

A Blade A31 Plus nagy teljesítményű, okta-core CPU-val van felszerelve, amely biztosítja a zökkenőmentes és hatékony működést a különböző alkalmazásokban.

Annak ellenére, hogy a Blade A31 Plus okostelefon viszonylag korlátozott, 32 GB-os belső tárolókapacitással rendelkezik, bővíthető tárhelyet kínál, így lehetőséged nyílik arra, hogy testre szabd a készülék tárolókapacitását, és alkalmazkodj a növekvő digitális igényeidhez.

A költségtudatos egyének számára tervezett Blade A31 Plus okostelefon hátoldalán található kamera egyszerűsített fényképezési élményt nyújt. Azonban a LED vaku garantálja a jól megvilágított fényképeket, így a felhasználók bármilyen fényviszonyok között élénk és részletes képeket készíthetnek.

ZTE

Mit is tud valójában a ZTE ezen mobilja?

A Blade A31 Plus 4G képességeivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a 4G hálózatok széles körű elérhetőségét, így biztosítva, hogy bárhová is mennek, mindig kapcsolatban maradjanak és zökkenőmentes online élményt élvezhessenek.

Sok modern okostelefonnal ellentétben ez a készülék még megtartotta a hagyományos 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót, így zökkenőmentesen csatlakoztathatja vezetékes fej- vagy fülhallgatóját a magával ragadó hangélmény érdekében.

A ZTE Blade A31 egy teljesen funkcionális, jól használható készülék, amennyiben elfogadjuk, hogy kizárólag alapfeladatokra alkalmas, és ezért az árért nem is várhatunk ennél többet.

Arra viszont, hogy emailezzünk, megnyissunk csatolmányokat, rákeressünk dolgokra a neten, tájékozódjunk, elérhetőek legyünk telefonon és a közösségi média platformjain, tökéletesen alkalmas, és legyünk őszinték, a gyerekek az első okostelefonjukat nagy valószínűséggel erre fogják használni.

ZTE

Az Android 11 Go szakszerű optimalizálás mellett, 2 GB rendszermemóriával valóban használható, mindamellett el kell fogadni, hogy olyan sok mozgásterünk nem lesz a testreszabást illetően, de ez talán nem is akkora probléma.

A gyermekek egyre korábban kapják meg az első internetezésre használható eszközüket, ami nem feltétlenül baj, hiszen a technológiai újításokhoz mindig alkalmazkodni kell, és ez a készülék könnyedén az iskolások kedvence lehet, hiszen egy belépő szintű telefon, ami szülőnek és gyereknek a legjobb választás, és ez akár most 990 ft-ért is elérhető mindenki számára.

Annak ellenére, hogy odafigyelünk a beállításokra, és az adatvédelemre szem előtt kell, hogy tartsuk azt is, hogy a technikai beállítások nem helyettesíthetik a nyitott kommunikációt a gyermekünkkel. Nem az a megoldás kulcsa, hogy számos bonyolult technikai eszközt vonultassunk föl, hiszen ez továbbra sem garantálja a teljeskörű biztonságot, és nekünk is hamis biztonságérzetet ad.

Vissza a suliba, 990 FT-ért a ZTE Blade A31 Plus!

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram