2023. október 20.

Úgy néz ki, a régóta várt technológiát iPad-en vezeti be az Apple

Bármennyire is próbáltuk megtippelni, melyik szériás iPhone-ba fogja bevezetni ezt az új technológiát az Apple, úgy néz ki végig rossz úton keresgéltünk.

Az összehajtható kijelzőben a Samsung már évek óta élen jár és egyre adja ki az újabbnál újabb modelleket, amelyek Flip, illetve Fold fantázianéven futnak. Az Apple egyelőre nem állt még be a hajlítható kijelzős mobilok sorába, egyelőre minden készüléke esetében maradt a normál kijelzőinél. A pletyka viszont évek óta kering, miszerint valamilyen formában szeretnének ők is beszállni a dologba, viszont nem a mobilok, hanem a tabletek területén, aminek lehet több haszna is lenne, mint a mobilok esetében.

Érkezhet az összecsukható iPad

"A DigiTimes most friss értesülésekkel rukkolt elő az ügyben, az iparági forrásai szerint úgy tűnik, hogy első körben az iPad táblagépből készülhet kettéhajtható kijelzős modell"

- olvasható az ORIGO-n.

Az olvasottak alapján körülbelül 2025 tájékán számíthatunk olyan leleplezéses bejelentésre, ahol már végső formájában mutatják be a hajlítható iPad készüléket. Hozzá kell tenni, hogy semmilyen kiszivárgott tervet nem sikerült egyelőre elcsípni, csupán pletykákról van szó, amik lássuk be, sokszor be szoktak jönni tech körökben.

Okoskészülékek: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram