2023. november 28.

Okoskarácsonyfa? Naná, Kínából akár 3000 forintért megrendelheted

Mindenünk okos, miért pont a karácsonyfa ne lenne okoskarácsonyfa?

Az intelligens ünnepi fényfüzérek varázslatos hangulatot kölcsönözhetnek az ünnepségeknek. A több millió színválasztékkal és néhány káprázatos hatással sokkal sokoldalúbb megoldást kínálnak, mint a hagyományos, intelligens csatlakozóval ellátott LED-es fényfüzérek.

okoskarácsonyfa

De sokkal többe is kerülnek? Nos nem igazán.

Ha érvre van szüksége, hogy meggyőzze a másik felét (vagy saját magát) arról, hogy érdemes idén pár ezer forintot okoskarácsonyfára költeni, tessék:

Minden évben veszünk néhány doboz új fényfüzért, mert a tavalyiak közül néhány már nem működik.

Tehát, ha összeadjuk azt a pénzt, amit a következő két évben minden évben új lámpák vásárlására fogok költeni, az könnyedén fedezi a mai extra kiadást.

Ráadásul ezek sokkal menőbbek, és több ünnephez is használhatjuk őket: kísérteties narancssárgák Halloweenre; ünnepi őszi színek a hangulatért,  rózsaszínűek Valentin-napra; piros, fehér és kék zöld a nemzeti ünnepekre.

Ha belegondolsz, valójában pénzt spórolunk. Szívesen.

Rengeteg olyan intelligens világítástechnikai termék létezik, amelyek extra ünnepi hangulatot kölcsönözhetnek otthonának, a függönylámpáktól kezdve a fénycsíkokon át egészen az egész ház állandó világításáig. Itt most a legegyszerűbb, de vitathatatlanul leglényegesebbre, az égősorokra koncentrálok. Ez a legjobb választás a karácsonyfa díszítésére.

okoskarácsonyfa

Ezeket az USB-A jól működő eszközöket akár már 3000 forintért is megrendelhetjük az interneten. Érdemes megnézni mit is kínál az Aliexpress, hiszen én pont most vettem egy 20 méteres okoskarácsonyfa-izzósort 4400 forintért, amit akár alkalmazással akár telefonnal könnyedén vezérelhetek. Így nincs többet konnektorhoz kötve a karácsonyfa helye, hiszen egy sima mezei powerbankról napokig képes üzemelni.

Az intelligens funkciók közé tartozik, hogy az okoskarácsonyfákat egy alkalmazáson keresztül ütemezheted az okostelefonodon, sokkal több színt kínálnak, mint a hagyományos fényfüzérek, így egész évben használhatjuk őket, és lehetővé teszik dinamikus világítási jelenetek beállítását, amelyek felpezsdíthetik a szezont.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram