2023. november 26.

Bemutatták az eddigi legjobb okosgyűrűt - 199 euró lett az ára

Az Ice Ring okosgyűrűje rengeteg egészségügyi paramétert monitoroz, köztük a véroxigénszintet és a pulzust is.

Elegáns okoskiegészítőt mutatott be az Omate. Az Ice Ring fekete arany és ezüst verzióban elérhető, és pont úgy fest mint egy tradicionális jegygyűrű, pedig ez egy okosgyűrű.

A 2,5 milliméter vastag okosékszer mindössze 2,9 grammot nyom, a belső íven pedig rengeteg szenzor figyeli az élettani adatokat.

okosgyűrű

Az IP68-as minősítéssel rendelkező eszköz, iOS vagy Android rendszerű okostelefonon futó Ice Ring alkalmazáson keresztül ellenőrizhető, melyhez pedig Bluetooth 5.1-en keresztül kapcsolódik. A 20 mAh-s beépített akkumulátor 10 nap készenlétet és 4-6 napos üzemidőt ígér normál használat mellett.

Pulzusmérés és véroxigénszint ellenőrzés, ami nyugalmi helyzetben óránkénti mérést jelent, intenzívebb tevékenység közben viszont folyamatos monitorozást.

Az aktivitáskövető 24 sportmódot támogat, ezek közül 5 kültéri sporttevékenységhez asszisztál a csatlakoztatott készülék GPS modulja, az adatokat pedig a gyűrű applikációja dolgozza fel. A stresszintet a begyűjtött élettani információk alapján állapítja meg az algoritmus, az alváskövetés pedig képes elkülöníteni a különböző alvási fázisokat.

A töltési idő fél órát vesz igénybe, az Ice Ring elsőként Európában került piacra és már elérhető a gyártó hivatalos honlapján 199 eurós áron.

okosgyűrű

Korábban beszámoltunk arról. hogy a Samsung Electronics várhatóan idén dönthet a Galaxy Ring sorozatgyártásáról, amelynek fejlesztése előrehaladott állapotban van az iparági szakértők szerint, azonban a koreaiak okosgyűrűje még várat magára, ez pedig megvásárolható.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram