2023. november 14.

Apple AirTag 2 - Nem eszik olyan forrón a kását, csak 2025-ben érkezik

Az Apple AirTaget az eltűnésre hajlamos holmik követésére készítették, és ez az egyik legjobb ilyen kütyü a piacon.

Pár hónappal ezelőtt a híres és elismert elemző Ming-Chi Kuo azt jósolta, hogy az Apple AirTag 2 nevű nyomkövetőjét a következő év utolsó negyedében elkezdhetik gyártani. A szakértő most visszavonja ezt a kijelentést, a legújabb információi szerint a készülék tömeggyártását 2025-re halasztotta az almás cég.

AirTag

Ez a kicsi eszköz egy ultraszélessávú vezeték nélküli hálózatot alkalmazva képes meghatározni adott tárgy pontos helyét, más mobilkészülékeken keresztül. Pénztárca, kulcsok és más apróságok követésére szolgál ez az eszköz, nagyon hasznos. Kuo nem tudja pontosan megmondani, hogy miért halasztanak a gyártáson, az AirTag 2 jellemzőiről sem tudni semmit még egyelőre.

Az elemző szerint a második generációs nyomkövető mélyebb integrációt kap majd az Apple Vision Pro kevert valóság headsettel, és része lesz egy térbeli számítástechnikai ökoszisztémának.

AirTag

Komoly fejlesztéseket eszközölnek majd az apróságon, ami például új U2 chippel lesz felszerelve. Azonban, ha valóban 2025-re halasztják a gyártást, várnunk kell még egy pár évig, amíg megismerkedhetünk az Apple új nyomkövetőjével.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

 

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram