2023. október 26.

Brutális gépigényt jelentettek be az Alan Wake 2-höz

A régóta várt folytatás hamarosan megérkezik, ugyanis jön az Alan Wake 2.

Minden közismert és várható felületre megérkezik természetesen, viszont a PC-s verzióval lesznek gondok. Amikor valami ilyen szintű játék megjelenik, vagy még csak megtörténik a bejelentés a PC-sek lélegzetvisszafojtva várnak, hogy vajon megint ár kell e költeniük egy talicska pénzt a bővítésre, vagy elviszi a gép jelenlegi állapotában. Sajnos, az Alan Wake 2 nem épp a pénztárcabarát megoldásokat támogatja.

Egy erőmű kell majd az Alan Wake 2 futtatásához.

Körülbelül több, mint 10 éve várunk arra, hogy megjelenjen a folytatás, ami végre ezen a hétvégén meg is jelenik, pontosabban október 27-én. Ha megnézzük a gameplay-t elég ígéretesnek tűnik a dolog, nem éppen az a kategória, amiben csalódni fogunk. Legalábbis a konzolosok ilyen mondatokkal simán hátradőlhetnek, viszont a PC-sek kevésbé érezhetik biztonságban magukat.

"A Remedy komoly ziccert hagyott ki, hogy nem az egy héttel korábbi péntek 13-án leplezte le minimum és ajánlott gépigényeket. A hivatalos elképzelések szerint a játéknak minimum Intel Core i5-7600K (vagy egyenértékű AMD Ryzen) processzorra és 16 GB memóriára van szüksége, ezek nem hajmeresztőek, viszont az abszolút minimum GeForce RTX 2060 vagy Radeon RX 6600 videókártya már komoly csodálkozást keltett"

- olvasható az ORIGO-n.

Az Alan Wake 2 hivatalos gépigényei különböző felbontások és beállítások mellett FORRÁS: REMEDY / TWITTER

Valószínűleg megéri majd megvárni az első valós teszteket és csak utána berendelni a több százezer forintos videókártyát.

Szolgáltatások: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram