2023. október 21.

Ingyenes kiszállítás az AlzaPlus+ programmal

Az Alza.hu egy egyedülálló tagsági programot vezet be AlzaPlus+ néven.

A program rendkívül kedvező éves vagy havi átalánydíj ellenében ingyenes kiszállítást biztosít a vásárlóknak több mint 6000 átvételi pontra, csomagautomatába még a legalacsonyabb összegű megrendelések esetén is. Az AlzaPlus+ programot a vásárlási szokások alapján dolgozták ki: az Alza ügyfelei leggyakrabban (a megrendelések mintegy 80%-a esetében) a személyes átvételt részesítik előnyben.

Az Alza.hu webáruház új hűségprogramot indít AlzaPlus+ névvel

Éves számlázás esetén havi 500 forintért a programban részt vevő vásárlók valamennyi megrendelését ingyenesen szállítják ki az AlzaBoxokba, az Alza üzleteibe az összes átvételi pontra és csomagautomatába. Ez az Alza teljes áruválasztékára vonatkozik, beleértve a nagyobb háztartási gépeket is.

„Az AlzaPlus+ rendkívül vonzó és egyedi szolgáltatással bővíti kínálatunkat. Segítségével és az átvételi pontok és csomagautomaták egyedülálló hálózatának, köztük a népszerű AlzaBoxoknak köszönhetően a vásárlók akár minden nap, akár egyetlen forintért is vásárolhatnak, korlátlan számú, ingyenes kiszállítást nyújtunk hozzá a tagsági időszak alatt”

– mondta Forrás Ákos, az Alza.hu country menedzsere.

A tagság minden ügyfél számára elérhető, magánszemélyek és céges vásárlók részére egyaránt, a korábbi vásárlásaiktól teljesen függetlenül. Az aktiválás gyors és egyszerű. A weboldalon történő vásárláskor egyszerűen a kosárba kell tenni az AlzaPlus+ előfizetést is, kiválasztva, hogy havi vagy éves rendszerességgel kívánunk-e fizetni. Egy másik lehetőség, ha közvetlenül a programot bemutató oldalon (www.alza.hu/alzaplus) igényeljük meg az AlzaPlus szolgáltatást. A sikeres aktiválás után a vásárlónak az előfizetés időtartama alatt többé nem kell szállítási díjat fizetnie az átvételi pontokra és csomagautomatákba történő kiszállításért.

„Az AlzaPlus+ révén az online vásárlás mindenki számára hozzáférhetőbbé válik.  A szolgáltatás keretében havonta egy presszókávé áráért mindenki korlátlanul élvezheti a széles termékválaszték, a versenyképes árak és a gyors kiszállítás előnyeit még a kisebb bevásárlások esetében is. Az AlzaPlus-nak köszönhetően a vásárlók mind a szállítási költségeket, mind az üzletekbe való utazással járó időt és kiadásokat megspórolják. 

Ráadásul az Alza "Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled" szolgáltatása révén a szállítási idő is hihetetlenül lerövidült – ha például este észrevesszük, hogy elfogyott a fogkrém vagy kimerültek az elemek a távirányítóban, elegendő néhány kattintás, és másnap reggel már ki is vehetjük a megrendelt termékeket a legközelebbi AlzaBoxból.  A kiszállítás pedig az AlzaPlus programnak köszönhetően ingyenes. Az AlzaPlus+ tehát egyedülálló lehetőséget kínál a családi költségvetés megkímélésére is a mai nehéz időkben”

– teszi hozzá Forrás.

Az AlzaPlus+ hűségprogram egész koncepciója nemcsak azon alapul, hogy a személyes átvétel egyre népszerűbb az Alza vásárlóinak körében, hanem azon törekvésén is, hogy a webáruház minél több vásárló számára elérhetővé tegye a magas színvonalú szolgáltatásokat.

Ezenfelül az AlzaPlus segítségével az ügyfelek rendszeresen egyedi kedvezményekhez jutnak hozzá. Forrás Ákos az exkluzív akciókkal kapcsolatban a következőket teszi hozzá:

„Ezek az ajánlatok azon elkötelezettségünket tükrözik, hogy tagjainknak a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsuk. Az AlzaPlus+ segítségével nem csak pénzt takaríthatnak meg, hanem számos előnyhöz és különleges ajánlathoz is hozzáférhetnek, amelyeket rendszeresen frissítünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobban élvezhessék a vásárlás kalandját. Mindenkit arra biztatok: ne habozzanak, csatlakozzanak az AlzaPlus+-hoz, és vásároljanak többet olcsóbban!”

Szolgáltatások: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram