2023. július 31.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab S9

A Samsung Galaxy Tab S9 széria S Pennel kiegészülve optimalizált teljesítménnyel és magával ragadó kijelzőn biztosítja az ötlettől az alkotásig vezető utat

Az új foldable családdal egyidőben bejelentették az új, Samsung Galaxy Tab S9 széria érkezését, a prémium kategóriás termékcsalád nemcsak a tabletek világát értelmezi újra, de a lebilincselő látványvilág és az alkotói szabadság új mércéjét is meghatározza. A vállalat a Galaxy Tab S9, S9+ és S9 Ultra modellek mindegyikét Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel látta el, amelyek lenyűgöző képi világot és szórakozási élményt biztosítanak, köszönhetően a Snapdragon 8 Gen 2 Galaxyra tervezett processzor teljesítményének. A táblagép IP68 besorolású S Pennel érkezik, amellyel a felhasználók megvalósíthatják ötleteiket. A Galaxy Tab S9 széria az első a Samsung táblagépeinek történetében, amely megkapta az IP68 minősítést , ezáltal a felhasználók mind beltéren, mind kültéren kihasználhatják az eszköz kreatív lehetőségeit.

Ha arra keresed a választ, hogy kell-e neked tablet, akkor olvasd el ezt a cikkünket.

Samsung Galaxy Tab S9

Tárd fel a szórakozás és az inspiráció világát útközben is a Samsung Galaxy Tab S9 segítségével

Legyen szó akár játékról vagy videónézésről a Galaxy Tab S9 Ultra 14,6 colos Dinamikus AMOLED 2X kijelzője lebilincselő és hordozható szórakozást kínál. A széria HDR10+ technológiája széles szín- és fényerőskálán jelenetről jelenetre, képkockáról képkockára elvégzi a tónusoptimalizálást. A Galaxy Tab S9 termékcsalád dinamikus képfrissítési frekvenciája automatikusan állítja be a 60 és 120Hz közötti értéket, ezáltal egyensúlyt teremt a zavartalan válaszidő és az optimalizált akkumulátorhatékonyság között. A Szemkímélő mód alacsony, több mint 70%-kal csökkentett kékfény-kibocsátással kevésbé terheli a felhasználó szemét.

Az apró részletek is tűpontossá válhatnak, így a fényképek, tervrajzok, animációk és egyéb vizuális elemek kristálytisztán jelenhetnek meg a képernyőn. A felhasználók a 16:10 képarányú kijelzőn ráadásul olyan minőségben nézhetnek filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat, ahogyan azt a készítőik tervezték.

A Galaxy Tab S9 széria készülékei négy, 20%-kal megnövelt hangszóróval fokozzák a szórakozást, amelyek AKG hangszórórendszerrel és magával ragadó Dolby Atmos hangzással biztosítják a kiterjedt térhangzást. A moziszerű hangélmény érdekében a Galaxy Tab S9 felhasználói egyéni beállítások közül választhatnak kifejezetten játékra, zenehallgatásra, videóhívásra és további tevékenységekre szabva. A Smart Book Cover megáll a saját lábán, így a felhasználók álló vagy fektetett tájolásban is nézhetik, anélkül, hogy kézbe vennék a tabletet.

A Galaxy Tab S9 széria a korábbi készülékeknél vékonyabb, ugyanakkor rendkívül ütőképes. A Samsung legújabb okostelefonjainak processzora, a csúcsminőségű és villámgyors Snapdragon® 8 Gen 2 Galaxyra tervezett mobilplatform hajtja a Galaxy Tab S9 széria készülékeit is. A Galaxy tabletek történetében először Párakamra (Vapor Chamber) technológia támogatja a maratoni streaminget, játékot vagy épp a videószerkesztést. A Galaxy Tab S9 készülékek a termékcsalád eddigi leghőhatékonyabb sorozata, amelynek beépített Párakamráját kifejezetten a tabletek nagy terhelést igénylő folyamataihoz tervezték. Az új, kétirányú hőelvezetés hosszabb használati idővel is támogatja az eszközt a jobb teljesítmény elérésében és fenntartásában.

Add át magad a szabadságnak és keltsd életre az ötleteidet

Minden prémium kategóriás Samsung Galaxy Tab S9 készülékhez jár a közkedvelt Galaxy S Pen, amely olyan könnyedén siklik a képernyőn, akár a toll a papíron. A Galaxy Tab S9 sorozat és az S Pen mostantól IP68-as víz- és porállósági besorolással rendelkezik, ezáltal a felhasználók a környezeti körülményektől függetlenül megörökíthetik és kifejezhetik gondolataikat. Az S Pennel a keresősávokban, böngészőkben és alkalmazásáruházakban is írhatunk, az új kétirányú töltés pedig biztosítja az áramforrást, bármelyik irányba is nézzen a toll a tableten elhelyezve. A még kiemelkedőbb élményért a felhasználók külön megvásárolhatják az S Pen Creator Editiont , amelyet kényelmes fogást biztosító anyaggal vontak be és nagyobb dőlésszöggel rendelkezik, így ösztönzőbbé teheti az alkotást.

Samsung Galaxy Tab S9

A Galaxy Tab S9 sorozat magával ragadó kijelzője ideális munkafelületet biztosít bármilyen projekthez. A Többablakos módban párhuzamosan akár három alkalmazást is megjeleníthetünk, így egyszerre végezhetünk kutatást a böngészőben és válogathatunk a képek közül a Samsung Galériából, miközben a Samsung Notes alkalmazásban feljegyezzük ötleteinket.

A Pop-Up nézettel az alkalmazások lebegő felugró ablakokként tekinthetők meg, amíg a teljes kezdőképernyő továbbra is látható marad.

Utazáskor vagy munkavégzéskor útközben a Samsung Galaxy Tab S9 sorozat Book Cover állítható szögű és háttérvilágítású billentyűzetével és a DeX móddal az asztali számítógép élményét teremthetjük meg. A Book Cover billentyűzetnek köszönhetően a tablet egy könnyen hordozható PC-vé változhat, eközben a DeX Mode könnyedén követhető kurzorral, rugalmas ablakméretezéssel és -elrendezéssel, illetve Kiterjesztett képernyő (Second Screen) lehetőséggel rendelkezik, amelyekkel a táblagépet tükrözhetjük vagy kiterjeszthetjük egy számítógépre. Ráadásul, egy Google Meet hívás során gördülékenyebb megbeszélést biztosít a képernyő megosztásával és egy Samsung Notes dokumentum egyidejű, közös szerkesztésével.

A hatékonyság ösztönzésére és az alkotás elősegítésére tervezett Samsung Galaxy Tab S9 széria a kreatív portfóliók erőgépe, amely minden személyes szenvedélyhez új és továbbfejlesztett alkalmazásokat kínál. A közönségkedvenc GoodNotes új jegyzetelési és naplóírási élményt nyújt, kizárólag a Galaxy táblagépek felhasználói számára. A GoodNotes-ban létrehozott jegyzetek minden platformon könnyedén megoszthatók és párhuzamosan együtt szerkeszthetők.

A professzionális LumaFusion videószerkesztő jelentősen megkönnyíti a tartalomgyártók munkáját. A precíz és gördülékeny szerkesztés érdekében az alkalmazás kihasználja a táblagép nagyméretű kijelzőjében rejlő lehetőségeket. A Galaxy okostelefonok kamerájával készített képek, videók, vagy akár a nagyméretű fájlok könnyedén átvihetők a Galaxy Tab S9 készülékekre a Gyorsmegosztás funkcióval.

A rajzoláshoz, festéshez és egyéb grafikai munkákhoz ideális felület a Clip Studio Paint , amely a tabletekhez igazodó, áramvonalas, letisztultabb platformmá alakult. Eközben az ArcSite lehetőséget kínál a tervezők és szakemberek számára, hogy kreatív elképzeléseiket aprólékosan kidolgozott kétdimenziós CAD tervrajzokként, részletes helyszínrajzokként kelthessék életre pontos becslésekkel. A szoros Google-együttműködésnek köszönhetően a felhasználók nagyképernyőre optimalizált partneralkalmazásokat vehetnek igénybe, amelyekkel a Galaxy Tab S9 eszközökön könnyedén elvégezhetik feladataikat és megvalósíthatják ötleteiket.

Élvezd a teljes prémium élményt – kívül és belül

A Samsung Galaxy Tab S9 sorozat zökkenőmentesen csatlakozik a Galaxy ökoszisztémába, a jellegzetes terméktulajdonságoknak köszönhetően a kreatív funkciók használata rendkívül egyszerű, ha a Galaxy Tab S9 táblagépeket más eszközökhöz csatlakoztatjuk. A Multivezérléssel gördülékenyen másolhatunk, illeszthetünk be vagy húzhatunk át szöveget és képeket a tablet és az okostelefon között, továbbá a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukat a Galaxy Tab S9 érintőpaddal irányítsák.

Samsung Galaxy Tab S9

A Samsung Galaxy Tab S9 sorozat hardvere a prémium szoftveres élményekhez illeszkedve a Galaxy S széria csúcsmodelljeinek ikonikus Galaxy formatervezési jegyeivel rendelkezik, többek között ugyanolyan látványos kameraelrendezéssel. A mindössze 5,5 mm vastagságú Tab S9 Ultra könnyű és karcsú, ugyanakkor az IP68-as minősítéssel strapabíró is. Az Armor alumíniummal megerősített váznak köszönhetően a készülék jobban ellenáll az ütéseknek és karcolásoknak. Tökéletes választás lehet ez a készülék azok számára, akiknek a legjobb ötleteik mindig váratlan helyeken jutnak eszükbe, hiszen a tablet változatos környezetben használható, igazodik a mozgalmas napokhoz, ráadásul az új Kültéri tok még nagyobb védelmet nyújt.

A Galaxy Tab S9 sorozat egy újabb példája a Samsung elkötelezettségének, hogy olyan technológiát fejlesszen, amely jobbá teheti az emberek életét, miközben kompromisszumok nélkül csökkenti a környezetre gyakorolt hatását. A készülékek korábbi generációihoz képest a Tab S9 sorozatban a belső és külső alkatrészeknél is több újrahasznosított anyagot használnak. Emellett egy újratervezett csomagolásban érkezik, a dobozhoz felhasznált papír 100 százalékban újrahasznosított.

A prémium élményt négygenerációs One UI és Android OS frissítések, valamint ötévnyi biztonsági frissítés védi és támogatja.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram